Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
Michal Šuhajda píše:Přijď příští pondělí do hospody, třeba se tam někdo najde. Tedy pokud Ti nevadí že to není zrovna v "Téčku"
Mmch. jak jsi daleko s vozidly z Bezdružic? Hodily by se mi nějaký info o T435.0136 Abych věděl jak moc se opřít do úprav. T435.0111 už dostávám do "muzejního" stavuale ještě chybí dobarvit doplňky (pluh, schůdky) patina, interiér a pár dalších drobností
pekl024 píše: ..... Jsem na tom : 2x 423, ..... 1x hurvínek ..... ....
depo201 píše:Mirku,
jelikož mě tu neustále pasivně štengruješ, tak jsem dnes v Moutnicích provedl inventuru surovin a z výsledků soupisu materiálu zjistil, že více než 50% komponent a materiálu na skromnou staničku se mi povaluje v krabicích a vitrínách.
Korpusy jsou hotové zabalené v igelitu, přestavníky a kolejivo je, digi moduly jsou, korek je...
Smyšlená stanička má zatím pracovní název Vojtův Dvůr, epocha konec III., rozměr 2x 400x1000mm
1 - dopravní
2 - dopravní
3 - manipulační
3a - manipulační strojová
3b - odstavná
http://img822.imageshack.us/i/vojtvdvr1.jpg/
http://img96.imageshack.us/i/vojtvdvr.png/
V hlavě to mám i jinak než to dokážu vytlačit z PC, tož každej není Milan![]()
Synátorovi by se to líbilo, mě by se to líbilo a hlavně by to nikoho nezrujnovalo.
A nechci slyšet, že do tahle malé stanice nepatří topírna, je mi jasné , že to bude první na raně....
Připomínky?![]()
depo201 píše:Mirku,...jelikož mě tu neustále pasivně štengruješ,.... A nechci slyšet, že do tahle malé stanice nepatří topírna ... Připomínky?
![]()
milan ferdián píše:depo201 píše:
To slyšet budeš,chybí ti tam kolejová spojka a staniční budove přehodit ke skladišti s rampou![]()
![]()
![]()
depo201 píše:milan ferdián píše:depo201 píše:
To slyšet budeš,chybí ti tam kolejová spojka a staniční budove přehodit ke skladišti s rampou![]()
![]()
![]()
Milane, každá veksla hrozně zkrátí dopravní kolej..... ještě to zvážím... mám ještě jeden stejný korpus, ale zatím jsou dva metry strop, do budoucna by se o tom dalo uvažovat. Možná![]()
Chlapi berte to tak, že je to opravdu smyšlená stanice na křižování krátkých souprav, plus nějaký pohyb materiálu na manipulační koleji, nebo vlečce. Topírna může obsluhovat třeba i vedlejší stanici na lokálce, když už chcete brblat.
Hlavně třetí epocha, lidičky na perónech, všude růšno vesnickým průmyslem, děti se (né si) honí kolem koňských povozů
Mirku to rozhodně proberem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků