taky jsem nedávno psal na web s tím, že píšu hlavně když něco podělám

Jinak díky za super kontakt, metr jeklu AL 20 - 34,- masakr

Je to teda bez povrchové úpravy......
Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
depo201 píše:Jinak díky za super kontakt, metr jeklu AL 20 - 34,- masakrJe to teda bez povrchové úpravy
MirekTT píše:depo201 píše:Jinak díky za super kontakt, metr jeklu AL 20 - 34,- masakrJe to teda bez povrchové úpravy
Tedy co se alespoň nás dvou týče, výška TK nad podlahou jeden metr? Přemýšlel jsem, zdali udělat UNI nohy i na výšku TK 1,3m na podlahou, ale kdebych já s tím cestoval. Navíc ten metr bude lepší pro případ, že by se to vymklo kontrole a bylo nutno stavět na patro
depo201 píše:Jinak díky za super kontakt, metr jeklu AL 20 - 34,- masakr![]()
radekkrupka píše:depo201 píše:Jinak díky za super kontakt, metr jeklu AL 20 - 34,- masakr![]()
Co znamená bez povrchové úpravy? Taky řeším nohy ke kolejišti, já to vidím na profil 30/30... ještě jsem u nich neobjevil ceny.
Pavel-HP píše:Malé upozornění. Zababov jezdí v současnosti na výšce 1,3m. 1,0m a kopec se používá pouze při setkání se zahraniční účastí (kolegové z Polska a KŽM Horky).
Pája píše:Pokud přemýšlíš o AL materiálu na nohy,doporučuji to udělat ze dvou vzájemně zasouvacích profilů a můžeš jezdit na 100 i na 130 cm.Já to tak mám.
MirekTT píše:Pája píše:Pokud přemýšlíš o AL materiálu na nohy,doporučuji to udělat ze dvou vzájemně zasouvacích profilů a můžeš jezdit na 100 i na 130 cm.Já to tak mám.
A jak to fixuješ v první a v druhé poloze? Fotky?
Pavel-HP píše:Malé upozornění. Zababov jezdí v současnosti na výšce 1,3m. 1,0m a kopec se používá pouze při setkání se zahraniční účastí (kolegové z Polska a KŽM Horky).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků