MirekTT píše:Tak teď už to vidím. Ano, to je dobré řešení. Jen ten R700 bych neprsil. Já ty zatáčky mám a není to potřeba: http://mirektt.rajce.idnes.cz/Moduly/#M ... 70maly.jpg Místa je tam dost. To snad jen kdyby někdo chtěl použít obloukový modul doma do rohu místnosti, tak by chtěl asi využít prostor v rohu třeba na vlečku. Tam by ale připadal v úvahu jen podomácku dělaný modul, protože ani prso by nepomohlo. Tož jak teda, odsouhlasíme ten R1000/45 s prsem? Já bych tuto variantu doporučil právě kvůli úspoře jednoho modulu oproti variantě 3x30st, a taky kvůli převozu páru modulů. Když dodáte rozměrové podklady, rozkreslím to do dokumentace. R1000/30st už jsou hotové.
Tak já zatím zpracuji rozměry pro r700/45st bez prsa a taktéž se mrknu na to r1000/45st s prsem, prso uvážím tak aby nabídlo rovnoměrně prostoru na vnější straně kolejnice, když už se bude dělat tak ať má i nějaký efekt, bude plus mínus tak veliké jak je v tom mém nákresu, napíšu Vám jak to vychází, když to schválíte, namaluji to i s rozměry.
mlha píše:on depo je totiž skrytý přeběhlík k modelům normální velikosti![]()
![]()
![]()
Šetři dechem, za tři týdny se na to Vaše normální měřítko přijedeme podívat, a počítej s tím že tu větší modelovost chceme vidět, nejenom o ní prázdně kecat. Tak ať se vytáhnete.