uherjara píše:Ahoj,
snad jsem doplnil vše, je to kresnelo v CADu a uloženo jako pdf. Můžeš to stáhnout z úschovny:
http://www.uschovna.cz/zasilka/DCTSDPGS226TUA3U
No ty jsi rychlík, já nestihnul ještě ani pustit vědeckou kalkulačku.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
uherjara píše:Ahoj,
snad jsem doplnil vše, je to kresnelo v CADu a uloženo jako pdf. Můžeš to stáhnout z úschovny:
http://www.uschovna.cz/zasilka/DCTSDPGS226TUA3U
MirekTT píše:Jo, tu pětačtyříctku na sedmset též. Budeme zatím dělat pouze tyhle dva typy. Budeš chtít poslat nákresy v originálním rozlišení? Vždyť to z toho rajčete nevyčteš.
uherjara píše:V CADu to jde rychle, nakreslíš vše, co znáš ve skutečné velikosti a pak odměřuješ, co potřebuješ - není potřeba počítat. Je to rychlejší a odpadá chyba výpočtu. Musí být ale zadání takové, aby to šlo nakreslit - jinak se té kalkulačce také nevyhnu.
Jestli chcete větší přesnost (nezaokrouhlené), tak jsem schopen doplnit dalších 8 desetinných míst. Jsem ale zvědavý, jak to pak budete měřit - přijel bych se podívat.
Tomas_C. píše:jí chtěl R 1000/45 ... jo zabte mě...
MirekTT píše:Tomas_C. píše:jí chtěl R 1000/45 ... jo zabte mě...
Jo já vím, ale ale rozměrově vycházel už hodně příšerně. I ten boční nástavec kvůli vybočení tratě by byla dost pakárna na výrobu. Je velmi pravděpodobné, že se do výroby vůbec nedostanou poloměry od tisíce výš v úhlu 45st a sedmistovku je zase blbost dělat ve třiceti a méně stupních. Taktéž bych zcela upustil od úvah o patnáctistupňových obloucích. Je to moc velká rýpačka z úkosy na moc malém modulu.
Tome zkus nadhodit rozkres terénu. To mi neříkej, že když se to picne na tři moduly uprostřed bez normo čel, že to nepůjde sestavit.
Tomas_C. píše:ale především jde o stavebnici, která by byla prodejná popřípadě atraktivní pro další zájemce...
Tomas_C. píše:MirekTT píše:Tomas_C. píše:jí chtěl R 1000/45 ... jo zabte mě...
Jo já vím, ale ale rozměrově vycházel už hodně příšerně. I ten boční nástavec kvůli vybočení tratě by byla dost pakárna na výrobu. Je velmi pravděpodobné, že se do výroby vůbec nedostanou poloměry od tisíce výš v úhlu 45st a sedmistovku je zase blbost dělat ve třiceti a méně stupních. Taktéž bych zcela upustil od úvah o patnáctistupňových obloucích. Je to moc velká rýpačka z úkosy na moc malém modulu.
Tome zkus nadhodit rozkres terénu. To mi neříkej, že když se to picne na tři moduly uprostřed bez normo čel, že to nepůjde sestavit.
...Mirku nedělej si s tím starosti...poradím si i se třemi R1000/30...
klidně to nech tak, já si to když tak trošku upravím...a udělám 90 nebo 60 a 30 stupnovej oblouk...
...ale pokud jde o to nastavení vnějšího oblouku...tak to bych klidně zvládl sám takže to nechám na Vás...ale především jde o stavebnici, která by byla prodejná popřípadě atraktivní pro další zájemce...
airwar píše: asi bych to řešil jako třema 15 stupňovejma "modulama" v jednom 45 stupňovým modulu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků