Tomáš píše:milan ferdián píše:Pánové ,já se nestačím divit,co zde čtu.Tak to jsi mi Peťo měl rovnou říct ,jak to u tebe je a já byl bych daleko velmi hodnější a ty Tomáši všechno jde a tak trochu bojuj.Kluci mají pravdu ,nedá se stále donekonečna ustupovat.Nevím sice jak máš vyřešený pracovní stůl ale doporučují sklopný stůl a není co řešit.Dej mi přesně tyvnitřní míry skříně a já zkusím něco pro tebe vykouzlit,třeba s těmi tématy co jsi o nich zde psal.
Peťo umím pokládat zámkovou plovoučku nebo zrealizovat kuchyň pro tvoji maminu,ale na to mamina bude muset na tu kuchyň klopit.
Milane moc si vážím toho,že se snažíš pomoct...ovem řekl bych marně.Tvrdohlavej nejsu,zato moje ženanavíc to je Beran znamením.Kapku všemu dodalo,to,že si moje 1,5roční dceruška,místo toho aby spala,hrála s věcima na modelování.Jak to dopadlo? podařilo se jí nějakou záhadou odemčít skříňku,a vylít ředidlo do postele...
...za všechno jsem pochopitelně mohl já,i když jsem byl v hokně,že vůbec doma schovávám takový věci,jak je to nebezpečný atd....takže tyto věci musím mít ve sklepě.zbytek uskladněn zcela víhradně v oné skříni,která bude na petlici.Bylo mi oznámeno,že co se bude válet jinde,než na domluveném místě,poletí automaticky do popelnice.
Já to vzdávám....
Jinak rozměr skříně je (místo pro moduly) 55x30cm..maximální rozměr,celkově jich šupnu nad sebe (asi) 10kusů 50x25..moc toho opravdu nevymyslím
Tomáši ,prosím,vnitřní míry ty skříně.Výška ,šířka,hloubka.Kolik si nechávaš maximální výškový prostor na jeden modul.Že základní panel bude mít 500*250 respektuji a na tu výšku