OTHonzaM píše:Ad 1: Není problém se účastnit mezinárodního setkání FREMO, návštěvník se může účastnit jako něčí host.
Ad 2: Termin přihlášeni je podstatný jen u aktivních účastníků.
Ad 3: i v reálu je normální, že nejsou zatrolejované všechny koleje stanice.
Ad 4: když jsi tam nebyl, vidět jsi je nemohl. Na layoutu jezdily zcela běžně, i na nezatrojevaných stanicích a tratích .
Ad 5: Někdo trvá na dokonalě věrnosti, je to věc názoru. Účastnil jsem se mnoha modulářských setkání v Německu a Dánsku, kde je zcela běžný provoz na kolejišti zcela bez trolejí nebo jen se sloupy.
Ad 6: Tady máš naprostou pravdu v první větě. Jedno je Ti to asi není, jinak bys mu své návrhy tak usilovně nabízel.
Ad 7: je na mně co Vítkovi nabízím, nevidím důvod cokoli z toho prezentovat tady. Raději čas věnuji stavbě svého kolejiště a modulů. Co kdybys tady představil co už jsi v životě postavil Ty? Ja jsem od Tebe viděl jen jeden N-kový modul délky maximálně pŕibližně 60 cm.
add 1 - když nevíš kdo tam jede, tak těžko
add 3 - nepleť sem jestli jsou stanice v reálu celé nebo jen část zatrolejovaná
add 4 - to že jsem tam nebyl, tak to neznamená, že jsem neviděl zveřejněné fotografie ze setkání
add 5 - nepopírám, ale píšeš o N-ku
add 7 - ano, to máš pravdu, pro knižní tvorbu pro železniční modeláře nemám čas se věnovat modelaření jak ty a další moduláři
HonzaM píše:Ad 6: Tady máš naprostou pravdu v první větě. Jedno je Ti to asi není, jinak bys mu své návrhy tak usilovně nabízel.
add 6 - tady se trochu rozepíší více.
Nemusím nikomu nic usilovně nabízet, kdo chce ten přijme, kde nechce nechá ležet. Ty jsi místo toho kecání nic konkrétního Vítkovi nenabídl. Já jsem věnoval trochu svůj čas, abych se na vlákno od Vítek57 mrknul a něco nakreslil. Vypadá to podle tvého vyjádření, že by jsi byl nejradší, abych už z tohoto modelářského světa zmizel, protože reaguješ jen na moje příspěvky (výjimka na Zlámalíka) a asi máš pravdu. Vlastně jsi mi nahrál na smeč. Měl jsem odejít už strašně dávno, vlastně, hned jak jsem docílil důchodového věku a nenechat se ukecat od uživatelů, modelářů, modulářů a dalších železničních nadšenců. Vidíš, klidně zruším VII.Díl, abych ho náhodou podle tebe usilovně nevnucoval nebo nenabízel ostatním a tím je vlastně neobtěžoval svými návrhy. Vlastně jsi vše u mne urychlil, děkuji ti za to. VII.MINI ruším a jdu se věnovat modelařině. Ještě jednou ti děkuji HonzaM za prozření.
-m-