Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
milan ferdián píše:Jen drobnost,strže přepište na svahy..Já chápu ,že to máte kluci kousek od Macochy..
Myšpulín píše:To Tomáš: Nebylo by lepší tu vlečku napojit na staniční kolej, a ne na kótu?![]()
![]()
![]()
A druhý postřech. Co to je to červené přez výhybku na levém zhlaví? Snad ne silnice..
Tomáš píše:....to na tom levém zhlaví je most přez trať,lesní cesta ...
Myšpulín píše:Tomáš píše:....to na tom levém zhlaví je most přez trať,lesní cesta ...
Tak to jo, já už myslel, že mezi jazyky výhybky budeš smolit výdřevu přejezdu.
Tak si z Mirkem rozmyslete, co ještě budeš chtít. A stačilo napsat a já ti ten návrh poslal bez kót. A hlavně, není problém zamalovat šíři lože. Pak lépe uvidíš dispozice.
Tomáš píše:Myšpulín píše:Tomáš píše:....to na tom levém zhlaví je most přez trať,lesní cesta ...
Tak si z Mirkem rozmyslete, co ještě budeš chtít. A stačilo napsat a já ti ten návrh poslal bez kót. A hlavně, není problém zamalovat šíři lože. Pak lépe uvidíš dispozice.
Včera jsme si sedli a dali to do kupy.Myslím,že máme vše potřebné...
S tím ložem je to těžký...vědšinou jsem pracoval s šíří 30mm,jenže na téhle trati je to trochu jinak,třeba ty rygoly,co se normálně vyskytují tu nejsou..nikde...kolikrát ta kolej vede těsně vedle "propasti" takže tam ani to ložení není,štěrk se sesouvá dolů a kolej tak tak drží v rovině![]()
Zde je to vidět pěkně,a to ještě není ten extrem o kterým mluvím
http://tauvec.rajce.idnes.cz/Budkovice_ ... 160094.JPG
milan ferdián píše:Tomáš píše:Myšpulín píše:Tomáš píše:....to na tom levém zhlaví je most přez trať,lesní cesta ...
Včera jsme si sedli a dali to do kupy.Myslím,že máme vše potřebné...
S tím ložem je to těžký...vědšinou jsem pracoval s šíří 30mm,jenže na téhle trati je to trochu jinak,třeba ty rygoly,co se normálně vyskytují tu nejsou..nikde...kolikrát ta kolej vede těsně vedle "propasti" takže tam ani to ložení není,štěrk se sesouvá dolů a kolej tak tak drží v rovině![]()
Zde je to vidět pěkně,a to ještě není ten extrem o kterým mluvím
http://tauvec.rajce.idnes.cz/Budkovice_ ... 160094.JPG
Nešpekuluj,NEM122
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník