Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
Barbucha píše:Hlavně to musím udělat tak, abych to přestěhoval
Mcx píše:Barbucha píše:Hlavně to musím udělat tak, abych to přestěhoval
To může být i důvod proč to přesně nepřizpůsobovat prostoru a nechat řešení aspoň trochu variabilní. Dokola to určitě jezdit nemusí, ale pro mé účely je to tak nutné, ovšem jsou to moduly a kdykoliv z toho postavím třeba tvar "U" se dvěma stanicemi, ovšem místa to méně nezabere
![]()
Ale k tomu DR by se hodila např. stanice Chuchelná - typicky němčourské kolejové schéma, ale tak to vydrželo jen do roku cca 1950.
Barbucha píše:Nene, já už mám vyhlídnutou staničku od soudruhů z DDR. Jinak je jasný, že to nebudu pasovat na milimetr na konkrétní prostor, ale taky se musím trochu vejít do toho, co bude nějakou dobu k dispozici. Budu určitě na rovině a vypadá to snad na dvě staničky. Jen to propojení bude takový flexi, jak autodráha. Teď nějak nemám čas na to ani myslet, nejlíp to člověka napadá na konkrétním místě. Kdybych se pak zas stěhoval, tak zůstanou stanice a z toho zbytku se buď něco použije nebo ne, to už jsou pak prkotiny.
Mám všechna vozidla v rozmezí 1960-1975, přes toto toto rozmezí bych se nerad dostal. A možná se na starý kolena pustím do digitálu, uvidím… U rozebíracího kolejiště už to má nějakou logiku.
mlha píše:Barbucha píše:Nene, já už mám vyhlídnutou staničku od soudruhů z DDR. Jinak je jasný, že to nebudu pasovat na milimetr na konkrétní prostor, ale taky se musím trochu vejít do toho, co bude nějakou dobu k dispozici. Budu určitě na rovině a vypadá to snad na dvě staničky. Jen to propojení bude takový flexi, jak autodráha. Teď nějak nemám čas na to ani myslet, nejlíp to člověka napadá na konkrétním místě. Kdybych se pak zas stěhoval, tak zůstanou stanice a z toho zbytku se buď něco použije nebo ne, to už jsou pak prkotiny.
Mám všechna vozidla v rozmezí 1960-1975, přes toto toto rozmezí bych se nerad dostal. A možná se na starý kolena pustím do digitálu, uvidím… U rozebíracího kolejiště už to má nějakou logiku.
Tak to už by mohl být Neugersdorf, taková malá stanička na hranicích....
mlha píše:Podívej Pavle, stačí koleje, soupravy dodáme....
Irudzi píše:
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků