Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
cipisekmp píše:Ahoj, pejeme slova chvali a prejeme jeste spoustu podobne uspesnych roku. Ahoj Cipisekmp
Dašek píše:Na milana je už políčeno,všichni to ví....
milan ferdián píše:... mlha by opět psal,že se nenápadně cpu k vám na tu správnou velikost
Ferda píše:http://ferda-ov.rajce.idnes.cz/Moduly_z_Kuncicke_SOKOLOVNY%2C_rok_2.#140620111824.jpg
Ferda píše:milan ferdián píše:... mlha by opět psal,že se nenápadně cpu k vám na tu správnou velikost
Kluci, jde to strašně pomalu, ale snažíme se.A nejen s nápravou naší zbloudilé ovečky![]()
![]()
![]()
Ferda píše:Ale my ho stejně méme rádi![]()
Někteří učitelé mi taky psali podobné hodnocení. Jiní mi tvrdili, že rostu pro kriminál a dneska s nimi klidně zajdu na pivo.
Ps. Učitelé už svůj názor dávno změnili, ale Milanovi to neříkejte.
milan ferdián píše:Ferda píše:Ale my ho stejně méme rádi![]()
Někteří učitelé mi taky psali podobné hodnocení. Jiní mi tvrdili, že rostu pro kriminál a dneska s nimi klidně zajdu na pivo.
Upřímně,když jsem byl v Milevsku,tak ta Ho-nula byla nějaká divná,což mě jen potvrdilo že kráčím správnou cestou a pochybuji zda bych měnil svůj postoj![]()
![]()
miroslav lengyel píše:milan ferdián píše:Ferda píše:Ale my ho stejně méme rádi![]()
Upřímně,když jsem byl v Milevsku,tak ta Ho-nula byla nějaká divná,což mě jen potvrdilo že kráčím správnou cestou a pochybuji zda bych měnil svůj postoj![]()
![]()
To bylo tím že jsi viděl najednou víc detailů![]()
![]()
miroslav lengyel píše:No vždyť říkám,víc detailůČím větší měřítko,tak je každý nedostatek běžným okem víc vidět,v malém měřítku aby sis vzal k tomu ještě lupu.
A co jinak,jak se daří? Míra
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků