Ferda:
řeším ježdění po stanici + kolejiště, neřeším příslušenství. To mi je jasný že to jsou dvě rozdílný věci. Dosud jsem žil že na koleje a na příslušenství je potřeba dvou přívodů

Vy už řešíte jak si budu hrát přes PC s výhybkami a bůh ví co

STANICE = SPAX (zesilovač) na setkání - je správně
tohle beru a chápu, jen mi uníká co, jakej výrobek, je SPAX

Což se ještě jednou kouknu na netu
STANICE = na doma nic
a pod tím píšeš
Roco + MM je na doma.

buď si nerozumíme nebo nevím o čem je řeč
čili ještě jednou snad už naposled to napíšu i dobře

ovládání trakce
STANICE = SPAX (zesilovač) = na setkání
STANICE = ROCO + MM = na doma
Příslušenství = napájení do 24V (na setkání)=> doma mohu zneužít ROCO => na setkání ROCO ale zvlášť od kolejí
Ovladač FREDI.
Jak již rawen zmiňuje, kde se dá sehnat? Byl jsem s nimi v Olomouci kde se řešilo jeho pořízení + ještě něco, to mi trochu unikalo

Vydedukoval jsem z toho, To že ovladač je běh na dlouhou trať. Pokud to není třeba
toto (ze zmíněných stránek miroslav lengyel)
P.S. pomaličku, ale jistě se k tomu dostávám oč jde

jen vědět co to je za výrobky

Jsem rád za takovýhle diskuze, který mě dokopou ke správnému konci

Pokoušel jsem se projít do tajů, tím že jsem si tu přečetl několik diskuzí ale stejně jsem to nechápal.
Mlha: Času je dosti, ale chci si koupit ROCO + MM který je ve start setu. Tak proto se tu ptám zda do toho jít i kvůli tý centrále a jak to využiji. Lepší je vědět do čeho se jde a s čím počítat ne dělat na slepo a potom čučet že mi to vlastně nejde

Snad do měsíce bych si mohl od kluků přivíst traťovej modul (materiál na rám) Kde bych si to mohl zkusit a dokopat kluky co jsem sehnal aby se konečně rozhodli co chtěj. S tím že by se zadala výroba dílů.
Osobně počítám že budu mít minimálně šest traťových modulů (4x oblouky r700mm, 2xrovina d800mm)