Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
Tomas_C. píše:Tome řeknu Ti to kulantně...Pokud bys opravdu chtěl být mezi námi už tam dávno jseš...vítáme každeho zapáleného moduláře pro náš projekt s ochotou obětovat čas a trocha z rodinného rozpočtu. (to přeci víš).
Možná působím příliš krutě, ale jinak to nejde...
Tomáš píše:Tak trochu nerozumím,ale nevadí.Já jsem pouze vznesl požadavek,jestli nejdou termíny příslušných akci zveřeňovat předem 14dní..ABYCH SE MOHL ÚČASTNIT. Bohužel v mém zaměstnání to jinak nejde.Služby se dají měnit pouze s dostatečným předstihem.Pochopitelně se služba musí "prodat" nekomu jinýmu.Na poslední chvíly se blbě někdo ochotnej hledá.Takže když byla Slunečnice ve čtvrtek od 17h...a já končil 23:20h..tak to asi nemá co dělat s ochotou a volným časem.Proč jsme se nesešli od 9h do 15h,ten samý den???..to je to stejný a taky tu nikomu nepřednáším o ochotě a přispůsobení.
Tomáš píše:Tak trochu nerozumím,ale nevadí.Já jsem pouze vznesl požadavek,jestli nejdou termíny příslušných akci zveřeňovat předem 14dní..ABYCH SE MOHL ÚČASTNIT. Bohužel v mém zaměstnání to jinak nejde.Služby se dají měnit pouze s dostatečným předstihem.Pochopitelně se služba musí "prodat" nekomu jinýmu.Na poslední chvíly se blbě někdo ochotnej hledá.Takže když byla Slunečnice ve čtvrtek od 17h...a já končil 23:20h..tak to asi nemá co dělat s ochotou a volným časem.Proč jsme se nesešli od 9h do 15h,ten samý den???..to je to stejný a taky tu nikomu nepřednáším o ochotě a přispůsobení.
mnitka píše::shock:![]()
Bando z Brna, za zlýho bývám jááá
![]()
![]()
![]()
Proto byly veškeré důležité akce do konce roku v kalendáři pevně fixovány.Tomáš píše:Tak trochu nerozumím,ale nevadí.Já jsem pouze vznesl požadavek,jestli nejdou termíny příslušných akci zveřeňovat předem 14dní..ABYCH SE MOHL ÚČASTNIT. Bohužel v mém zaměstnání to jinak nejde.Služby se dají měnit pouze s dostatečným předstihem.Pochopitelně se služba musí "prodat" nekomu jinýmu.Na poslední chvíly se blbě někdo ochotnej hledá.Takže když byla Slunečnice ve čtvrtek od 17h...a já končil 23:20h..tak to asi nemá co dělat s ochotou a volným časem.Proč jsme se nesešli od 9h do 15h,ten samý den???..to je to stejný a taky tu nikomu nepřednáším o ochotě a přispůsobení.
Myslím..., klub ti nabídku dal, nebo ne![]()
Tomáš píše:Kdybych něco takového viděl,nebo měl tak zde nepíšu tyto komentáře.Mimo jiné mohl jsem i já přidat svůj roční "fahrplan".
milan ferdián píše:Tiše koukám,tiše závidím
Uživatelé procházející toto fórum: Zippich a 3 návštevníků