Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
cipisekmp píše:Já nevím proč je ten druhý propoj tak strašně špatně "jak psal Milan Č pupeční šňůra". Vždyť by to teoreticky jen umožnilo jeden vlak z RAH sunout do odjezdové skupiny a druhý ze seřadiště do RAH. Nebo tam může zavazet lokomotiva. Šak to není nic proti ničemu když už v tom RAH ta kolej je a na straně seřadiště je to jedna výhybka navíc.
Ten pokud o odvrat samozřejmě mohu zrušit to mě nedráždí. Cipisekmp.
cipisekmp píše: Na co ta lokomotivní kolej? Na to že po ní přejede lokomotiva na druhou stranu nebo do depa? Připadá mě to plýtvání kolejemi v seřadišti. Vzhledem k vzdálenosti která bude mezi zhlavím u odj./vj. skupiny (očekávám 3000-4000max) tak by to oběla po trati. Sice to asi není úplně košer jak pozoruju, ale spíše bych tohle obětoval než jednu kolej v seřadišti když
Cipísekmp.
cer.t píše:Dle meho je nutne napojeni odjezdove skupiny z trate i na druho stranu do trate jednostrannou spojkou. Jinak to bude nikdy nekoncici posun. Opet se bohuzel odvolam na ty nemce a Greifenstein. I oni to tak maji. Vezmi si zbtoho priklad.
cer.t píše:Jinak musis mit kolej, kterou vytahnes serazeny vlak ze smerovych koleji a prestavis to do odjezdu. Preci to nebudes tahat pres pahrbek.
cer.t píše:Milane, planek jsem daval na str.6 teto diskuze. V podstate byl muj navrh v souladu s filosofii teto stanice.
milan ferdián píše:cer.t píše:Milane, planek jsem daval na str.6 teto diskuze. V podstate byl muj navrh v souladu s filosofii teto stanice.
Jo, už rozumím. Tvůj plánek jsem před chvíli viděl. Tam mi právě vadí, že souprava zablokuje zhlaví a přístup do lokomotivního depa.
-m-
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků