Zdravím ve spolek. Dá se říci že dlouhé zimní večery a kovid můžou za můj záchvat "lidové tvořivosti" a taky za to může 3D tiskárna. Abych nekecal, tak jsem zkusil vytvořit kotle na jednotném pojezdu 10 konstrukční skupiny. Podle mě hodně typické vůzy pro éru ČSD. Popisy jsou z části dle dostupných fotek či popisů vozů a zbytek .....

Teoreticky mám hotové následující kotlové vozy řady R 200 hl s ocelovým i hliníkovým kotlem, R 2x100 hl s ocelovým kotlem, R 200 hl s ocelovým přetlakovým kotlem a sluneční clonou, Rh 200 hl s ocelovým kotlem a dvěma topnými registry, varianta s jedním registrem je ve verzi zrušeného vytápění, nevím jakou ten jeden registr měl armatůru pro připojení, Pokud to někdo ví byl bych rád za informace.Rh 200 hl s hliníkovým kotlem a dvěma registry. Rhi 200 hl s ocelovým kotlem, vytápěním a izolací. Tenhle model má špatný průměr kotle.

- Aktuálně všechny moje kotle řady R, Rh, Rhi, Rt.Rth pohromadě
Většina vozů má brzdařskou budku s interiérem (sedátko a klika ruční brzdy) jen eRko s hliníkovým kotlem je jenom s brudařskou plošinou.

- Hliníková dvoustovka, R 2x100 hl a přetlakový kotel s clonou
Budky mají různé provedení dveří, s hranatým nebo zaobleným oknem a dveře dřevěné bez okna

- Dvoustovky, R pro kapalné uhlovodíky, R pro kyseliny a hydroxidy a Rhi pro odpadní oleje a dehty
Jestli můžu požádat zda máte někdo fotky zmíněných vozů, podle kterých by se daly vytvořit lepší popisy , byl bych velmi potěšen. Pokračování je v podobě vozů řady Rt 125 hl a Rth 125 hl.