Noční směna proběhla usazováním podvozku do rámu.
Pokud to udělám tak, jak je to ve stavebnici, tak může být problém. V podvozku je dírka pro usazovací čep a v čepu (špuntu) je kolík pro spojení podvozku. Vše se musí lepit. Jenže je moc velká výšková vůle. Když dám rám na koleje, špunt vyleze ven nad zátěžový plech. Tak se může stát, že při usazení vnitřního dílu a zakrytí skříně se zase zvedne samotná skříň nad temeno kolejnice.
Testovat pokus omyl se mně zrovna nechce.
Do podvozku se tedy vyvrtala díra o průměru čepu (špuntu). Vypadá to opravdu hrozně, ještě že to nebude vidět. Čep drží v podvozku na 1.0 mm, tak se musel pořádně přilepit.
Takže celí podvozek teďka sedí celou plochou na rámu a má minimální vyrovnávací odchylku.
Oproti vozu Luta se podvozek otáčí kolem dokola, jako u čtyřnápravového vozu.

Když jsem to pak viděl, tak jsem se zděsil. Problém je usadit takový vůz na koleje.
Projel jsem ručním strkání po kolejišti. Ono to opravdu funguje a jezdí. Jezdí to docela lehce.
Pak jsem vůz pouštěl přes spádoviště. Zatím bylo vše v pořádku, každou vyhybku i srdcovku to projelo. Takže žádné další zařízení pro udržení přímého směru nebude potřeba. Dokonce výška modelu Luta a rámu vozu sedí.

Ranní směna bude mít za úkol, přidat spřáhla a projíždět po kolejišti. Pokud to bude dobré, pak se pustím do stavby skříně.