Takže bych doporučil všem kritikům, aby své kritiky mínily jako dobrou radu ne jako pranýřování neb k tomu není důvod, protože se pak svou kritikou posouvají k počítačům nýtů, kteří jsou na tomto fóru tak "oblíbení"

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
Na stavbu modelu vždy potřebuješ dvě věci plánek a fotku vozu.
Jak jsou široká pole, jsou všechna stejná? Jak jsou široká dvoukřídlová vrata? Jak je veliká bedna pod vozem? Uchycení žeber je také v jiné výšce?
Takže podle tebe, mám postavit model podle výkresu, ale rozdělení bočnice mám udělat podle fotky.
Když postavím model podle výkresu, tak nesmím použít číslo ze skutečného vozu, ale když použiji pravděpodobnou kombinaci, tak je to také špatně.
Prostě jsem vznášel dotazy podle špatné kopie. To je celé a nehledám tím pádem žádnou senzaci.
Ronoath píše:Já zase práci radkasindyho, Statistika a spol. vítám! Mám rád, když někdo staví modely, mám rád, když se dozvím, jak ve skutečnosti vypadaly. Jak to tu padlo, za dva roky člověk bude hledat... a je třeba se dobrat pravdy. Taky si sem tam postavím nějakou fikci, ale je skutečně třeba rozlišovat zobrazení minulosti a modelářskou licenci. Obě mají svém místo, ale nesměšovat, prosím
Tempotaxi píše:Ale na fotce, kde je vůz takhle natočen nemůžu míry převádět do měřítka HO.
zaplef píše:Dále mi jinými bylo vyčítáno, že jsem nic nevytvořil...
Colonel32 píše:zaplef píše:Dále mi jinými bylo vyčítáno, že jsem nic nevytvořil...
Taky jsem nikdy nepochopil tu mentalitu, že možnost něco kritizovat je jakési privilegium, které člověk získá jen tím, že sám postaví něco lepšího.
cer.t píše:A názor, že z internetových diskuzí je možné brát něco věrohodného, tak to je taky udivující názor. To by jsme to asi daleko nedotáhli při budování modelů...
zdeno píše:Colonel32 píše:zaplef píše:Dále mi jinými bylo vyčítáno, že jsem nic nevytvořil...
Taky jsem nikdy nepochopil tu mentalitu, že možnost něco kritizovat je jakési privilegium, které člověk získá jen tím, že sám postaví něco lepšího.
ono to je asi tim, ze ziskas jiny pohled na problematiku. A hlavne nadhled !!
Zpět na Stavba osobních a nákladních vozů
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků