Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
michal.kubista píše:Vagony provozuješ na DCC?
Předpokládám, že tam máš usměrňovač, když tam jsou LEDky. Tedy kondenzátor bych dal hned za usměrňovač, před sériové zapojení odpor + LED. Pokud máš kondenzátor až za odporem, pak se kondenzátor pomalu nabíjí a obráceně při vybíjení na něm rychle klesá napětí a efekt prodloužení svícení je minimální.
tusakvlasta píše:michal.kubista píše:Vagony provozuješ na DCC?
Předpokládám, že tam máš usměrňovač, když tam jsou LEDky. Tedy kondenzátor bych dal hned za usměrňovač, před sériové zapojení odpor + LED. Pokud máš kondenzátor až za odporem, pak se kondenzátor pomalu nabíjí a obráceně při vybíjení na něm rychle klesá napětí a efekt prodloužení svícení je minimální.
Máš pravdu, už jsem se k tomu taky dopracoval a připájel jsem tentokrát 1000uf, (LEAGUER RT1,25V,105°C) před odpor/potenciometr a funguje to bezvadně. Podle mě je tam lepší instalovat raději dva protože při pomalý jízdě, třeba přes vyhýbku to má delší výpadek, a čas zhasnutí taky záleží na intenzitě osvětlení (dle nastavení potenciometru), ale jinak OK. Já jsem ho instaloval do osobního vagonu Roco 45668- Aa 1třída. Jediný misto kam ho umístnit je do kabin WC a je dobrý mikrobruskou odfrézovat záchodovou mísu (není nutný), a další věc je že je lepší připájet kondík přes drátky, kuli volnější i instalaci. Tolik mé někalikohodinové amatérské postřehy. Ale líp to asi nepujde, leda že by dělali placatý kondíky.
Rizoto píše:Ak je tam miesto na 1000uF kondik tak by sa tam urcite naslo miesto aj na tuto bateriu. A uz to urciten nebude preblikavat
Rizoto píše:Ak je tam miesto na 1000uF kondik tak by sa tam urcite naslo miesto aj na tuto bateriu. A uz to urciten nebude preblikavathttp://www.akumulator.sk/prumyslove-cla ... _1406.html
Zpět na Stavba osobních a nákladních vozů
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník