TT-maniac píše: ja sem to nakonec udelal jinak ja sem dal dolu 2 vetsi olucka a potom polystyren a uplen na horu jsem dal posyp vypada to dobreale jeste si budu kupovat asi 5 tech faccs tak uz vim jak na ne
![]()
To by moch říct každej! Ukaž foto!

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
TT-maniac píše: ja sem to nakonec udelal jinak ja sem dal dolu 2 vetsi olucka a potom polystyren a uplen na horu jsem dal posyp vypada to dobreale jeste si budu kupovat asi 5 tech faccs tak uz vim jak na ne
![]()
Zippich píše:TT-maniac píše: ja sem to nakonec udelal jinak ja sem dal dolu 2 vetsi olucka a potom polystyren a uplen na horu jsem dal posyp vypada to dobreale jeste si budu kupovat asi 5 tech faccs tak uz vim jak na ne
![]()
To by moch říct každej! Ukaž foto!
vlastimil vašíček píše:to jsou slušné ceny. já kdysi kupoval sypáky za 200. jsou hezké, ale dneska mi na tom vadí,že nemají KKK. bez toho už nejezdím
VoVo píše:Je teda pravda co psal Dan, že čas od času se nechávají lisovat další kusy (kromě zničeného Faccsu)? Takže ty určitě ještě dalších pár desítek let nedojdou? Pořád si říkám který týden už ty Faccs nebudou, všude mají do vyprodání zásob a poslední kusy, přitom mají všude pořád
VoVo píše:na které straně je ovládání ruční brzdy - v návodu pod korbou, ve skutečnosti nad nárazníky...
VoVo píše:lph-man píše:JM: Teď je mají i na modelyvlacku.cz za 175Kč nedávno jsem odjednával tři a kvalita je velmi uspokojivá. Mají tam i rajky a cisterny po 85 Kč a baffx za 120 Kč![]()
![]()
No nejásal bych, jednak jsem to tam trochu pročistil já už minulý týden a koukám že tech 15 Rajek co tam bylo už je taky pryč. 810 pryč, Bi taky pryč, Daa-k taky prořídly a Uachs taky byly a už nejsou, snad zase doplní sklady
lph-man píše:jojo jsou to celkem slušné ceny v Pragomodel také nejsou špatné ale Baffx za 275 Kč si může koupit jen ten co neví co s pěnězi když za 240 můžu mít ty stavebnice dvě a 35 Kč mi zbyde.....
Nj člověk nesmí koupit každou blbost, za 275 je to opravdu extrém, ale ty ostatní za stovku jsou v pohodě když člověk potřebuje 1 ks a nechce platit i s poštou 150 Kč.vlastimil vašíček píše:ale dneska mi na tom vadí,že nemají KKK. bez toho už nejezdím
Všechno jde, 2x Peho 100 a už to jezdí
Je teda pravda co psal Dan, že čas od času se nechávají lisovat další kusy (kromě zničeného Faccsu)? Takže ty určitě ještě dalších pár desítek let nedojdou? Pořád si říkám který týden už ty Faccs nebudou, všude mají do vyprodání zásob a poslední kusy, přitom mají všude pořád
Zpět na Stavba osobních a nákladních vozů
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků