Sas od Michala Daleckého

Stavba a přestavba nákladních a osobních vozů všech velikostí. Návody, praxe, materiály, postupy a další.

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Sas od Michala Daleckého

Příspěvekod fanton23 » sob 15 led, 2011 6:10 pm

Info o tom, že jste stornoval výrobu a objednávky a omlouváte se objednávajícím čtyři roky čekajícím na model ? nebo info o tom, že je třeba vyčkat a neprve byly modely do setů k brejlovcům a na ostatní se dostane ? (to bylo totiž poslední Vaše známé vyjádření ohledně těchto modelů)

Je asi zbytečné tady dále plnit vláko těmito přestřelkami. Já za sebe (a určitě nejsem zdaleka sám) jsem se do dnešního dne nedostal k informaci o tom, že by byla výroba a objednávky těchto modelů stornovány. Na model jsem měl provedenu řádnou objednávku se všemi doposud platnými kontaktními údaji a rovněž mě nikdo ani touto cestou o stornu neinformoval. V různých fórech byly debaty v rovině výroby, kvality, srovnání, nikde jsem se nedostal k vyjádření, že je výroba těchto vozů u Vás zrušena. Další názor, nechť si každý udělá sám.
fanton23

Příspěvekod fanton23 » pát 11 úno, 2011 7:53 pm

Aaaale, situace se po čytřech letech opakuje :-). Opět předobjednávky na Sas, tentokát od ČS Train. Tak jak to bude tentokrát, pane Dalecký ? Zase si naděláme předobjednávky jako v roce 2007 a pak se tady po nkolika letech z nějakýho vlákna dozvíme, že vlastně opravdu nic nebude ? :P
fanton23

Příspěvekod medvidek » sob 12 úno, 2011 4:39 pm

Nikdo tě nenuti dělat předobědnavku,počkej až budou a uvidiš nebo si je kup od VDV Modely a maš klid
HO 3-4 epocha čsd DCC začinam. Pořadna mašina ma kotel a komin
medvidek

Předchozí

Zpět na Stavba osobních a nákladních vozů