Z čeho máš ten podklad?Aby to nebylo těžký,ale trochu pevný. Chtěl jsem takový jednoduchý ,,jakoby segmenty´´ taky udělat a když bude slušně,tak to vnukům sestavit na zahradě,ale nemít to jako trvalou zahradní jenom příležitostně - nemám je doma. Nabíjíš baterku - máš to řízený RC ? Milan
Podklad jsou ohoblované desky, a je fakt že je to celkem těžký. K tomu řízení, jedna lokomotiva je ovládaná arduinem a druhá modelářskou RC soupravou. Je to popsáno ve vedlejších vláknech.
Díky,omlouvám se - ráno mi to nedošlo. Tu T 211 taky chystám na RC mám koupený stejnosměrný regulátor a jeden přepínač bych použil buď na světla nebo houkačku. Na vyhybky jsem zkoušel přestavníky MP1,ale mají krátký krok 9mm-potřeba je 10 MP10 by vyhovovaly nebo servo Milan
Já teď zkouším HOTRC DS-600 a jsem spokojen. Je to RC souprava, takže regulátory, spínače atd není problém. Zobrazuje napětí vysílače i lokomotivy. Ovládání jednou rukou. Zatím asi ideální. Asi lepší než to ovládání arduinem. Člověk se tomu musí věnovat, umět programovat......