Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., sco_27
Michal Dalecký píše:Me se ta zasla barva na sergejich (tady T679.1528) moc libi. Udajne takto do hneda zasla puvodni barva diky "lesteni" masiny naftou. Jednoho jsem take takto udelal. Posledni dodany T679.1600 (Gutzold, barvy Gunze, patina, pluh dole zprohybany, madla na cele, barveny interier, protislunecni clony). Pokud budete chtit hodim sem vic fotografii.
Houmr píše:Bylo mi líto starých časopisů Želzničář. Hlavně zadních stránek s fotkami lokomotiv, určitě by časem skončili někde ve zběru. Sice to není žádná kvalita, ale může to někomu pomoci. Takže pokud chcete přidat nějaké fotky z dob ČSD tak do toho.........
Houmr píše:Sandy bohužel nemohu sloužit, časopisy už nemám, ale byli to ročníky cca 70-85.
Houmr píše:Měl jsem je jen půjčené. Bohužel.
Sandy píše:Nevím, jestli to ti mladší pochopí. Ale se slzou v oku vzpomínám na dobu, kdy mi bylo moře po kolena ......
Sandy píše:Houmr píše:Měl jsem je jen půjčené. Bohužel.
Houmře, teď jsi mě uklidnil. Celý den mi vrtalo hlavou, že zrovna ty bys něco podobného vyhodil.
Jinak ty fotky jsou fakt bomba.![]()
(Úprava č.2):
Nevím, jestli to ti mladší pochopí. Ale se slzou v oku vzpomínám na dobu, kdy mi bylo moře po kolena ......
Jestli má majitel opravdu v úmyslu zdroj zpeněžit ve Sběrných surovinách, stavím se jako první do fronty.
Tomáš píše:tak ti dva brejlovci na tom viaduktu mě dostali...škoda že nemám místo abych si takovej postavil
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník