Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., sco_27
luboš32 píše:Tak mi nedalo osadit kastle na pojezdy a dát to na kolejiště.Ještě mám na modelu spoustů práce.Model vypadá hotový ,ale není ani ze dvou třetin.Musím pořešit spřáhla,lokomotiva je trochu víc roztáhnutá.Zatím tam mám jen klasické,ale zkusím ještě ROCO spřáhla možná to bude stačit
luboš32 píše:Prozatím je lokomotiva v analogu.Na digitál se sice chystám,ale moc nespěchám.
Michalmicuda píše:luboš32 píše:Prozatím je lokomotiva v analogu.Na digitál se sice chystám,ale moc nespěchám.
Jasne tak tým odpadá mnoho problémov. Ja osobne svoju robím na DCC s dvomi dekodérmi pracujúcimi na rovnakej adrese (oba diely budú hnať) vďaka za tú schému. Tie RAL odtiene si zoženiem (výhodnejšie ako revell). Akurát sa snažím si objednať mikrožiarovky s lievikom na vytvorenie svetelného kužela, a autentickejšieho svetla.
A ta pecka na reflektoroch... Normalne ešte 10 minut po tom bodky pred očami
Zdenek Valter píše:Honit dekodérem dva motory je možné - jen je třeba mít na paměti že max. proud je dvojnásobný a neměl by ohrozit dekodér pokud ten nemá nadproudovou ochranu a BEMF je tu k ničemu takže je vhodné ji vypnout.
Na druhou stranu řešení se dvěma dekodéry může být vhodné i pro rozdílné pohony - dá se to dohnat křivkou regulace.
Uživatelé procházející toto fórum: juroH0 a 1 návštěvník