Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., sco_27
Michal Dalecky píše:Toto fórum slouží pro výměnu názorů a poznatků při stavbě Štokra v HO podle článků v magazínu. Pište sem pouze konkrétní poznatky. Ne příspěvky "to je super", "proč to děláte z odlitku" apod.
Michal Dalecky píše:Toto fórum slouží pro výměnu názorů a poznatků při stavbě Štokra v HO podle článků v magazínu. Pište sem pouze konkrétní poznatky. Ne příspěvky "to je super", "proč to děláte z odlitku" apod.
Zdenku, to zatim nevim. Myslim, ze spousta veci se rozhodne do toho kvetna. Pokud to nebude nejaky hardcore, tak to zkusim.Zdenek Valter píše:Michal Dalecky píše:Toto fórum slouží pro výměnu názorů a poznatků při stavbě Štokra v HO podle článků v magazínu. Pište sem pouze konkrétní poznatky. Ne příspěvky "to je super", "proč to děláte z odlitku" apod.
Ještě dotaz Michale - budeš předělávat rozvody tak aby odpovídali štokru a nebo necháš původní ?
Staci to zabalit, nebo to poslat jednotlive na mail: obchod@modely.biz. Pokud to nepujde mailem, tak treba pres uschovna.cz.Cermi píše:Kam mohu poslat par fotek z teto lokomotivy. Jsou to ruzne fotky. Pro stavbu. Ahoj Zdenek Cermak
cermak74@seznam.cz
Diky moc, podklady jsou super. Pokusim se oslovit ROCO ohledne pojezdu a take sestavim rozpis potrebnych dilu k pojezdu podle kusovniku BR50. Take pripadne domluvim odber odlevanych dilu ci odlitku ci pojezdu. Kazdy nema cestu do Prahy.Cermi píše:p.Dalecky v uschovne ma te par fotek.Mam dotaz na ten pojezd od Roca.Jak a kde je mozno dostat,nebo objednad.
Zdenek Cermak
Ocik píše:(Kdyby chtěl někdo dělat 556 0510 z Lužný tak ta je teď červená ale mám fotecku ještě před tím když je černá)[/size]
Karel píše:Dobrý den, připojím pár postřehů ze stavby. Kupoval jsem si v sobotu také pojezd do tendru zrovna ve chvíli, kdy si pan Dalecký domlouval pojezd s panem Pletichou. Pojezd je velice pěkně udělaný, ale pak nastaly problémy, když jsem dal před něj již hotovou lokomotivu - pojezd komplet BR52 od pika a za něj 8 Wap, tak byl problé, že to lokomotiva neutáhla. Prokluzovala. Zkusil jsem dát na pojezd provizorní závaží a musel jsem hodně přidávat na váze. Aby jela bez problémů, znamenalo by to celou kastli tendru z kovu. Zkusil jsem nejprve odstranit z tendru uhlí, čímž se odkryl shora motor a místo uhlí přišla na řadu zátěž. Pak jsem plánoval, když bude nejhůř, že budou i bočnice tendru ze železa (tlošťka asi 3mm). Ale pak jsem si všiml, že kolečka jsou dokonale hladká. Trochu přebroušení pomohlo, ale ještě to nebylo ono. Pak už jsem svlékl kola 3. nápravy upnul je pomocí osičky do vrtačky a na úzkém pilníku vybrousil drážku a umístil bandáž. Po této úpravě už tahá bez problémů výše zmiňovaný vlak do stoupání až 3.7 cm/m. Tedy jedna náprava s bandáží. Proud sbírají ještě první 2 nápravy lokomotivy, tak jak to bylo na původním modelu BR52. Nové uhlí je udělané ze štěrku přilepeném ve slabé vrstvě na zátěži. Pak je ještě zátěž asi 3*20*22 mm v zadní snížené části tendru. Karel Zelenka
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků