Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., sco_27
Martin HO píše:Nevíte jestli tato a podobné lokomotivy (110, 114, ... http://www.ben-model.cz/e-shop/cz/detai ... 14-dr.html) nemají rozteč náprav jako "Zamračená" a ostatní podobné ČKD?
Dík za info !
George V. píše:Rozvor náprav podvozku je 2300 mm, což je o 100 mm méně, než podvozky ČKD; dříve se tyhle loko (ještě z produkce PIKO) k přestavbám na loko ČKD používaly, ale dnes to již nemá smysl, protože jsou k dispozici lepší díly. Roco vyrábí brejlovce 754 (tady se můžou použít ND), nebo firma PMT chystá kompletní pojezd brejlovce.
Martin HO píše:George V. píše:Rozvor náprav podvozku je 2300 mm, což je o 100 mm méně, než podvozky ČKD; dříve se tyhle loko (ještě z produkce PIKO) k přestavbám na loko ČKD používaly, ale dnes to již nemá smysl, protože jsou k dispozici lepší díly. Roco vyrábí brejlovce 754 (tady se můžou použít ND), nebo firma PMT chystá kompletní pojezd brejlovce.
Já vím, ale sestavit pojezd z ND Brejlovce ROCO vyjde docela draho a PMT se zatím jeví jako slibotechna.
Já jsem první Zamračenou postavil z hoby loko 195 za dobrou cenu a super, bohužel hoby program v této podobě asi Roco opustilo.
Asi počkám, až budou opět k mání podvozky z Atlasek.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků