Niektore veci su take skarede az su krasne. Objavil som lokomotivu 265.0 .... zaujimave je, ze k tejto rade mi vyhladavac na tomto fore nenasiel ani jeden prispevok
Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., sco_27
dudlifuk píše:Niektore veci su take skarede az su krasne. Objavil som lokomotivu 265.0 .... zaujimave je, ze k tejto rade mi vyhladavac na tomto fore nenasiel ani jeden prispevok.
Petr S. píše:...problém kresličů pro 3D tiskárny je ten , že jsou moc schopní a naopak mnohdy nedokážou pochopit konstrukční a montážní souvislosti spojené s výrobou modelu . Modely lokomotiv mají ze zásady dvě takové rozdílné části...
hank píše:Mě to nepřekvapuje. K ČSD jich přešlo jenom 14 a šlo v podstatě o krajovou záležitost - tyhle nohaté gölsdorfovské krasavice (nevím, co se ti na nich nelíbí, přesně splňují dobová měřítka lokomotivního designu...) jezdily do r. 1918 jenom pod Vršovicemi a později pod jihočeskými výtopnami (Tábor, Veselí nad Lužnicí) a skoro všechny (až na jedinou výjimku, známý kralupský kotel K 45 ex 265.012 se dožil roku 1965) byly zrušeny na přelomu 40. a 50. let.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník