Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., sco_27
Zlámalík píše:Stříbrný papír jsem neznal, díky.
Ale proto jsem psal, barvu přelakovat - použil bych PU lak. Nakonec, obtiskový papír je taky lakovaný. Jinak - když tisknu obtisky, tak si kousek obtiskového papíru přilepím normální lepicí páskou na ppaír A4 a nechám to projet tiskárnou - ai jednou se nestalo, že by se páska spekla nebo teplem zvlnila. Tiskárna je běžná kancelářská multifunkční Canon. Odtud pramení moje důvěra k postupu.
Pawlik píše:Super nápad. Díky. Asi známá věc, ale jak vidíš, já jsem spíše konstruktér a sochař nežli modelář.
V zásadě jsem schopen si obtisky (popisky) vytvořit za pomocí nějakého Autocadu, a pak to vytisknout jako pdf na laserovce, jako jsem to dělal na LEGO Banána.
Problém je samozřejmě s bílou a světlými odstíny (typicky četně zastoupená žlutá), protože ty barvy buď neexistují nebo nekryjí.
Nakreslit to v Corelu, nastavit barevná prostředí a další náležitosti a poslat to vytisknout profesionálům je zatím nad rámec mých dovedností.
Pawlik píše:Měl jsem na mysli ostatní popisky, ne jen stříbrné proužky.
JuraHT píše:Pawlik píše:Měl jsem na mysli ostatní popisky, ne jen stříbrné proužky.
To je otázka výkresu a zřetelných fotek předlohy.
kor píše:A spousty času...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků