Přiznám se, že mnou navržená tabulka byla o něco jednodušší.
Byla pouze pro jedno měřítko, (samozřejmě H0 - to moje - ostatní neexistují

), protože si myslím, že nemá smysl kombinovat vic měřítek do jedné tabulky. Lépe udělat víc přehledů zvlášť pro každou modelovou velikost.
Jestli jsem dobře pochopil, tabulka by měla sloužit k tomu, abych našel tovární pojezd pro určitou lokomotivu. Takže si myslím, že některé údaje (např. uživatel, nebo výrobce skutečné loko) nejsou důležité.
Myslím si, že v jednoduchosti je síla a tyto údaje si snad modelář najde ještě dřív než začne stavět a zdrojů je dost, není nutno s nimi plnit a znepřehledňovat podobnou tabulku.
Abych byl konkrétní v tabulce (pro el. a diesel lokomotivy a mot. vozy), kterou jsem posílal Zdeňkovi (a která vycházela z části ze scanu ze ŽM) je
Skut. lokomotiva:
Označení současné,
Označení dle Ing. Kryšpína
Průměr kol hnacích
Průměr běhounů*
Rozvor 1
Rozvor 2 #
Vzdál. ot. bodů
Vzdál mezi středními nápravami (2 a 5) podvozků "
Délka přes nárazníky
Poznámka (ta v původním návrhu nebyla) - např. u M262.0 Rozvor1 - hnací podvozek, Rozvor2 - běžný podovozek
U modelu:
Řada
Průměr kol hnacích
Průměr běhounů*
Rozvor 1
Rozvor 2 #
Vzdál. ot. bodů
Vzdál. středních náprav "
Délka přes nárazníky
Výrobce modelu
Poznámka - zde by se doplňovaly např. odlišné značení stejných modelů (T679.1, M62, BR120...)
* - tenhle údaj je možné vypustit
# - vyplněno pouze pokud se liší od R1 (E669.x. M262.0 apod.)
" - vyplněno jen u lokomotiv s více třínápravovými podvozky (E669.x, T679.x apod.)
V případě, že pro stavbu jednoho typu je možné použít více různých modelů, které se liší výrobcem, nebo jde o model jiné loko (např. pro T478.x je možné použít BR 114, nebo NS2400, nebo Atlasku S1...) by byl pro každý model samostatný řádek.
Bylo by možné jednoduše porovnat nakolik u jedn. modelů sedí různé rozměry.
PS: Jestli přijdu na to jak sem vložit tabulku tak udělám náhled.