odlitky

Stavba a přestavba lokomotiv všech velikostí. Návody, praxe, materiály, postupy a další.

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., sco_27

Příspěvekod Skreach » pon 18 kvě, 2009 5:42 pm

Petr Zatrepalek píše:
Skreach píše:Zdravím všechny modeláře.Chtěl jsem Vás poprosit, jestli nevíte, kde bych sehnal stavebnice českých lokomotiv, jak elektrických tak motorových i dieslových, tak aby ta stavebnice byla kompletní, jen aby se jen dosadil motorek a byla by plně funkční.Děkuji moc za odpovědi a za adresi.

NIKDE - :D Urob si sám :D Jinak diesel = motorový :wink:

A nevíš jak si ji vyrobit??Nikdy jsem to nedělal a chtěl bych to zkusit můžeš mi prosím nějak poradit?Děkuji
Skreach

Příspěvekod Zdenek Valter » pon 18 kvě, 2009 7:30 pm

Skreach píše:
Petr Zatrepalek píše:
Skreach píše:Zdravím všechny modeláře.Chtěl jsem Vás poprosit, jestli nevíte, kde bych sehnal stavebnice českých lokomotiv, jak elektrických tak motorových i dieslových, tak aby ta stavebnice byla kompletní, jen aby se jen dosadil motorek a byla by plně funkční.Děkuji moc za odpovědi a za adresi.

NIKDE - :D Urob si sám :D Jinak diesel = motorový :wink:

A nevíš jak si ji vyrobit??Nikdy jsem to nedělal a chtěl bych to zkusit můžeš mi prosím nějak poradit?Děkuji

No a cos někdy dělal rukama ?
Jaké máš vědomosti o modelařině ?
Umíš vzít do ruky pilku, pilník ?
Umíš pájet ?
Jak máš vybavenou dílnu ?
Zdenek Valter

Příspěvekod Petr Zatrepalek » úte 19 kvě, 2009 5:27 pm

Opět jeden co chce vše na "talíři" - projdi si CELE tohle forum, projdi i stránky lidí co sem přispívají (třeba výborné Houmrovy či Magazín Modely Biz), zkus google - a odpovědi najdeš sám :D
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

Příspěvekod Skreach » stř 20 kvě, 2009 10:43 am

Petr Zatrepalek píše:Opět jeden co chce vše na "talíři" - projdi si CELE tohle forum, projdi i stránky lidí co sem přispívají (třeba výborné Houmrovy či Magazín Modely Biz), zkus google - a odpovědi najdeš sám :D

Jestli sis nevšimnul tak jsem nechtěl nic na talíři, jen jsem chtěl poradit.Já si dělám jiné modely o kterých třeba ty nemáš ani páru.Dělám si u těch modelů vše sám.Jen jsem chtěl u tohoto poradit co bych si měl sehnat atd.Ale už to neřeš, dohodnul jsem se s jednim uživatelem který je hodnej a ochotnej poradit nováčkovi v této modelařině.

čau :P :lol:
Skreach

Příspěvekod Zdenek Valter » stř 20 kvě, 2009 12:03 pm

Skreach píše:
Petr Zatrepalek píše:Opět jeden co chce vše na "talíři" - projdi si CELE tohle forum, projdi i stránky lidí co sem přispívají (třeba výborné Houmrovy či Magazín Modely Biz), zkus google - a odpovědi najdeš sám :D

Jestli sis nevšimnul tak jsem nechtěl nic na talíři, jen jsem chtěl poradit.Já si dělám jiné modely o kterých třeba ty nemáš ani páru.Dělám si u těch modelů vše sám.Jen jsem chtěl u tohoto poradit co bych si měl sehnat atd.Ale už to neřeš, dohodnul jsem se s jednim uživatelem který je hodnej a ochotnej poradit nováčkovi v této modelařině.

čau :P :lol:

Fakt páru nemáme na jak bychom taky mohli mít, když seš tajemnej jak hrad v Karpatech a sám nejsi schopen říci co dokážeš sám a hlavně ani říct jaké úsilí chceš vyvinout Ty sám !
Zdenek Valter

Příspěvekod Petr Zatrepalek » stř 20 kvě, 2009 4:45 pm

Vo tom co děláš, páru fakt nemám a ani mně to nezájímá. Příště buď konkrétní!!!!!!!!!
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

Příspěvekod Jacek » pát 26 čer, 2009 11:59 am

http://aukro.cz/show_item.php?item=672956476
No nekupte to, když to výrobce prodává za míň než polovinu... :shock:
Jacek

Příspěvekod Michal Šuhajda » pát 26 čer, 2009 12:14 pm

Jacek píše:http://aukro.cz/show_item.php?item=672956476

Takhle to ještě tolik do očí nebije, ale nestačil jsem se divit, když na poslední burze v červnu kdosi prodával odlitky od p. Číže za dvojnásobné ceny než výrobce o pár stolů dál...
-MiŠ-
Velikost H0, ČSD
Jméno a příjmení je v nicku, nemám potřebu se skrývat
Michal Šuhajda

Příspěvekod Jacek » pát 26 čer, 2009 12:42 pm

No podle inzerátu na tomto fóru to byl nepochybně stejný člověk
Jacek

Příspěvekod JBr » pát 26 čer, 2009 1:08 pm

Na druhou stranu to byla na te cervnove burze jedina sance, jak treba nektere odlitky koupit, protoze oba panove vyrobci tam bohuzel meli, jak se lidove rika, kulove.
TT/D V/VI.
JBr

Příspěvekod Michal Šuhajda » pát 26 čer, 2009 1:48 pm

taky jsem se u něj zastavil jen kvůli tomu, že p. Číž neměl Balm, ale když mi řekl cenu, tak jsem poděkoval a odešel...
-MiŠ-
Velikost H0, ČSD
Jméno a příjmení je v nicku, nemám potřebu se skrývat
Michal Šuhajda

Příspěvekod Skreach » pon 20 črc, 2009 12:26 pm

Zdravím všechny kutili.Chtěl jsem se zeptat neni někde na internetu ještě jiné stránky kde by se dali sehnat ještě jiné odlitky než jsou třba na těchto stránkách? http://modelyzeleznice.wz.cz/index.htm http://www.litomysky.cz/odlitky/cizh0es.htm sháním velikost HO.Děkuji moc předem
Skreach

Příspěvekod Tomáš » pon 20 črc, 2009 10:11 pm

Jacek píše:http://aukro.cz/show_item.php?item=672956476

Bohužel tomu tak skutečně je.. :? ..Hlavní věc je ta že: 1. při takovém množství se člověk nemůže divit že p.číž nestíhá pro nás "obyčejný" kupce vyrábět 2. když uvidí že lidi za tuto cenu koupí 100% zdraží...nerozumím tomu nechápu....kdyby ty odlitky byly už alespoň vybroušený..ale takhle to je ......
"TT" - NYNÍ UŽ DCC - IV 1985-1995 (pád ČSD)
Tomáš

Příspěvekod 151.018-9 » úte 21 črc, 2009 6:10 am

Pravda kolego , hlavně mi to přijde jako překupnictví . Jeden se s tím jak blbec dře nestíhá a pak přijde někdo jako on a udělá tohle . Nespravedlné ale co je v dnešní době spravdlné ?
Miluju 350 ; 151 ; 150 ; 363 ;362 ;163;162; 371; a halvně 749 a H0
151.018-9

Příspěvekod JBr » úte 21 črc, 2009 7:42 am

Tomáš píše:1. při takovém množství se člověk nemůže divit že p.číž nestíhá pro nás "obyčejný" kupce vyrábět

Aspon na te minule burze byla u daneho cloveka vetsina nabizenych odlitku od Molaty. Pan Ciz mel normalne veci na prodej. S tim nestihanim mas pravdu, ale tam by pry bohuzel na vine mela byt nemoc, ne nejaky prekupnik.
TT/D V/VI.
JBr

PředchozíDalší

Zpět na Stavba lokomotiv