Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., sco_27
Yarda píše:Nevím nakolik to Zdeněk Valter myslel s tím zlatem vážně, já ten nápad hodnotím jako (slušně řečeno) sci-fi, ale třeba si chce Zdeněk vychutnávat slastné opojení, že jeho modely se vyvažují zlatem...
diego.dan píše:Nechci do toho moc kecat jako naprostý laik v oboru stavby lokomotiv ale vycházel bych z prostoru který mám(objemu) k dispozici a hmotnosti kterou potřebuji a podle toho bych zvolil nejvhodnější materiál(měrnou hmotnost si zjistím v tabulkách).
Je možné,že to vyjde i na plutonium,potom je ale třeba předělat motor
Jenda píše:Betom má objemovou hotnost cca 2,7 g/cm3 takže ten určitě ne, to by se tam mohl dát i hliník, navrhuji měď rooo cca 8,7 g/cm3, optimm skutečně ta pájka PBSn nebo Pb snadné zpracování. sehnatelné stále ještě jen hledejte staré kabely, nejlépe papírové sdělovací nebo i některé silové mají olověný plášť. Kovová rtuť by obecně nebyla problém problém jsou její páry a sloučeniny ty jsou jedovaté, dostupnost a cena je velký problém.
Hekttor píše:Uran, dokonce i ochuzený, ze kterého se vyrábějí ony zmiňované projektily, je toxický - radioaktivní a i jeho malé množství prokazatelně kontaminuje prostředí.
Pokud zde opravdu hledáte seriozní odpověď na otázku, jak v našich podmínkách vyrobit zátěž do loko, tak bych si dovolil doporučit třeba mosaz a vyřezání přesných přířezů na laseru, které se pak spojí v jeden kus závaží. Vychází mi to jako nejpřijatelnější průnik dostupnosti, měrné hmotnosti, případné další opracovatelnosti a ceny.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník