Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., sco_27
kecu.p píše:Tak 1. a 5. spřažená náprava je šířky 11 mm a 2. - 4. šířka 8 mm
Vladimír_B píše:.. Mě na nejmenším poloměru (cca) 380mm vychází posuv od osy 2mm na každou stranu (u každé nápravy, tj. rám o 2mm užší než je vnitřní rozteč disků...). A pak si to můžeš jednoduše ověřit - posadíš si těch 5 náprav do nějakého prozatimního rámu žádaných rozměrů a buď projede nebo ne.
kecu.p píše:Jj, vnitřní rám pod spřaženýma nápravama. Jak jsem psal. Je to z důvodu průjezdu oblouků.
alf píše:Stále tu nezaznělo KOLIK stojí ten pojezd o kterém bylo založeno toto vlákno..![]()
No nic, jaké máte zkušenosti s tím obchodem-dodání stavebnice..? A drobnost nakonec, štokr je řada 556.0,jediný kus byl přechodně upraven na vytápění práškovým uhlím,a ten skutečně nesl řadu 556.1..takže v názvu tohoto vlákna je zřejmě překlep?i když model toho reko by byl opravdu zajímavý..
Ahoj, pokud se ptáš na stavebnici Italeri, tak jsem ji koupil normálně v krámě (za druhým rohemalf píše:No nic, jaké máte zkušenosti s tím obchodem-dodání stavebnice..?
alf píše:Kde je ten "druhý roh? MT?Stavebnici už ve formě staršího šrotu mám..ta cena je solidní,občas jsem v Praze a jinde by snad nebyl problém dojet..Šlo mi spíše o ten obchod z netu..i když díky poštovnému atd.se výhodnost ceny trochu vytrácí..Přesto díky!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník