tak je pravda, ze ja tam byl spise dopoledne a vice me zajimal pan Ciz:)uz mam doma jedno TU47, zacinam jej opracovvat atak si tak rikam, jak je asi nejlepsi nastroj dosttat vse co je trba z toho nevzhledneho sedeho cosi:)
H0 se synem 1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
Ty bys toho chtěl ... v odkazu na stránky p.Litomyského elektronické spojení není, myslím, že p.Máša nemá chuť (a hlavně nutný čas) se probírat došlými maily !
Zkus to telefonem - u Michala Daleckého v "magazínu" je tahle informace : pan Máša - Odlitky skříní vozů a lokomotiv HO. PRAHA. Telefon: 732 425 824
kazdopadne pokud mohu pridat recenzi mam ted od pana Cize 3x TU47 v h0 a 1x tu29 rovnez a musim rici, ze je to krasa, zadne pokriveni, tloustka se zda byt vsude rovnomerna, detaily ostre, chystam se udelat foto ze opracovani a pak stavby...
H0 se synem 1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
čas opět pokročil a tak by mě zajímalo jestli někdo už neviděl balm 020 "nové generace"...zajímalo by mě jestli už se konečně zlepšila ta přední část vozu.Údajně měl touto dobou vzniknout. Na stránkách MojeTT je to pěkně zdokumentováno.Paradoxně lze říci že původní starší odlitky měly čela daleko lépe spracována než "druhá generace",která se tedy oprvdu moc "nepovedla".Proto měla údajně vzniknout "třetí generace" odlitků balm 020 a 022 už s lépe provedenými čely.Hlavně ty světla byly původně jako "prasečí očka" Na krásný lept od Hekttora se bohužel necítím,tak tedy čekám jak to dopadne.Kdyby totiž někdo udělal čela právě dle tohoto leptu mohlo by to být super.
Zdravím, Chcel by som sa opýtať, neviete či niekto vyrába odliatky lokomotív E499.0/1, E669.1/2/3, T679.0, T679.1, M152 v mierke N? Prípadne kde by sa dali zohnať.
Dobrý večer Rád by som sa tu prítomnych opytal ci ma niekto skusenosti s odliatkami z http://modelyzeleznice.wz.cz/index.htm Chcem sa informovat pred tym ako nieco kupim. Za vsetky odpovede dakujem
Naprosto souhlasím, jednání rychlé,bezproblémové,slušné. V jedné zásilce mi nepřibalili 735,i když byla zaplacena. Po emailu bleskurychle vyřízeno. Pravidelně se zúčastňují i pražské burzy v opletalce.