Kamarádi, hlásím že teď bude asi moje modelářská i moderátorská činnost na nějakou dobu utlumena. Dneska se mi narodily hned dvě dcery najednou, takže letos ježíšek nezůstal jen u pár kolejí a vagonů Ale nebojte, jako moderátor zůstávám i nadále v ostražitosti
Všem přeju hezké svátky a až se po vánocích konečně dostanu z lihového oparu, zase se možná setkáme...
Ejhle,tichá voda.Koukám že změna do Zlína ti přišla k duhu.No taťko,tak mamince vyřiď od nás gratulace,tobě taky gratulujeme k úspěšné maturitě ,no a co nejvíce probděných nocí ať si ty mrňata hned zkraje užiješ.
Tak to je fakt lepší dáreček, než nějaká mašinka . Mne se takhle před Vánoci také narodila dcera a příští týden jí už bude 31. Letí to hrozně , užívej pokud jsou maličké. Bohouš
Uzij si to naplno, me se taky narodili dva kluci najednou a ted uz maji skoro 14. Nejlepsi to bylo kdyz jim 3-9 let, to sem si s nima uzil bajecne, ted uz prichazi puberta, to uz neni ono..
N, DCC, NANOX V 3.6, DIGI CZ: Gen LI 101, FBO, Vratná smyčka CZ-030, ROCRAIL na RaspberryPi...
Ahoj Radku,přeji tvým andílkům a tvé ženě hodně štěstí a zdraví.Jedno je jisté,na puzzle tvá manželka už moc času mít nebude a ty na vláčky taky ne.Martin
Radku velká gratulace k narození galáneček. No můj syn si cca před rokem taktéž pořídil dvojčata a od té doby nějak nestíhá Nicméně bys měl začít pomalu investovat do nějakých střelných zbraní a střeliva,než se naděješ,tak je budeš potřebovat.
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
Veliká gratulace i ode mne. Byl jsem před časem na tom podobně (jen ne 2 najednou). Bude to 8let, kdy se mi narodila dcera na silvestra a loni začátkem listopadu syn.
Raďula63 MPK - moduly plzeňského kraje KŽM Praha 3 Psi štěkají, karavana jede dál