Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
radekkrupka píše:A kdyby podléhal ČOI, čím přesně se "provinil"???
Dědek píše:radekkrupka píše:A kdyby podléhal ČOI, čím přesně se "provinil"???
Provinil se tím, že v tom svém oznámení neuvedl datum ukončení. On ale nemá vůbec povinnost to uvádět, ani povinnost sdělovat cokoliv o ukončení.
radekkrupka píše:Dědek píše:radekkrupka píše:A kdyby podléhal ČOI, čím přesně se "provinil"???
Provinil se tím, že v tom svém oznámení neuvedl datum ukončení. On ale nemá vůbec povinnost to uvádět, ani povinnost sdělovat cokoliv o ukončení.
Tak povinnost má, ale pouze vůči finančnímu úřadu, pokud je registrovaný u nás.
Trochu mi ty praktiky "modeláře" připomínají některé jedince, kteří svou přítomností poctili i toto fórum. Než dostali BAN. Ti se také oháněli zákonama a ČOI...
Dědek píše: Provinil se tím, že v tom svém oznámení neuvedl datum ukončení. On ale nemá vůbec povinnost to uvádět, ani povinnost sdělovat cokoliv o ukončení.
George V. píše:Dědek píše: Provinil se tím, že v tom svém oznámení neuvedl datum ukončení. On ale nemá vůbec povinnost to uvádět, ani povinnost sdělovat cokoliv o ukončení.
...no ale byla by to minimálně aspoň slušnost. On totiž ten web vypadal, jako že ještě funguje a je možné stále objednávat...A jestli tomu skutečně tak bylo, tak pan Veselý přišel min. o pár stovek. Přemýšlel jsem jestli ještě objednat, nebo ne (neboť Bramosu tak nějak nevěřím), ale nakonec jsem neobjednal.
No ono to podnikání p. Veselého bylo vůbec docela podivné; měl totiž dvě kategorie zákazníků: ty, kteří informace měli a ty, kteří neměli. A ti první mají dnes třeba ve svých sbírkách vůz Hadgs a Gags (a ti ostatní utřeli hubu).
George V. píše:Nemyslíte, že je trochu podivné přijímat "předobjednávky" mailem? Byla tato možnost někde oficiálně zveřejněna? Pokud bych byl solidní obchodník, všem odpovím:"Počkejte si, až to bude oficiálně v E-shopu". Také jsem si zkusil od p. Veselého před časem předobjednat jeden vůz (nebyl to Hadgs ani Gags), bohužel bez úspěchu... Takže asi tak...
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků