Byl by zde někdo,kdo byl tímto pánem taktéž podveden a byl ochoten mi s tím v nejhoršim pomoc???
Jinak já nemám slov,nebo mám,ale raději je nepoužiju.

Děkuji Luboš
Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Lubomír Dudek píše:Dnes ráno jsem se od tohoto pána dověděl,že mě chce udat na policii.A to vše proto,že mne podvedl a neni schopen nést následky.Spíš naopak,on se cítí poškozený.
Byl by zde někdo,kdo byl tímto pánem taktéž podveden a byl ochoten mi s tím v nejhoršim pomoc???
Jinak já nemám slov,nebo mám,ale raději je nepoužiju.![]()
![]()
Děkuji Luboš
Donatelli píše:Dobrý den ve spolek!
Pana Lněničku znám již několik let. Tento typ lidí mě doslova rozčiluje na každé akci kde ho vidím. Jejich chování je vždy naprosto stejné. Dopravit se na jakoukoliv akci kde se bude konat výprodej, případně prodej věcí za značně snížené nebo symbolické ceny. Tady nakoupit co nejvíc věcí ( obzvláště takových, kde je možnost na tom co nejvíc vytřískat ). Následně za marži i 300% prodat. To vše se děje bez živnostenského listu, placení daní a jiných poviností, které mají normální obchodníci. Šmelináři a překupníci nikoliv. Já nejsem obchodník, jenom mě štve, když pak někam přijedete a a) si nic nekoupíte, neb to tahle zvěř zkoupila před váma, b) za hranicema máte z ostudy kabát, protože tyhleti vykukové tam jsou dostatečně známí. Svoje zážitky i s jiným šmelináři jsem popisoval i v jiném vlákně.
Mimochodem pan Lněnička je taky pěstitel ??? nebo chovatel psů ke psím spřežením)
Mirka Prokopová píše:tochce foto
Lubomír Dudek píše:To chce!Abych náhodou neuhodil někoho jinýho.![]()
já jsem ho teda viděl,ale už si ten jeho zobonos nepamatuju
Yarda píše:Tomáš píše:Bohužel podobných lidí přibývá a razí se tu heslo "peníze až na prvním místě"
Bohužel si za to můžeme sami. Tihle překupníci můžou existovat jen proto, že pro své předražené "zboží" vždy najdou svého kupce...
Zdenek Valter píše:Yarda píše:Tomáš píše:Bohužel podobných lidí přibývá a razí se tu heslo "peníze až na prvním místě"
Bohužel si za to můžeme sami. Tihle překupníci můžou existovat jen proto, že pro své předražené "zboží" vždy najdou svého kupce...
Spíš bych naši vinu viděl právě v té špatné komunikaci a sdělování takových lumpáren mezi sebou. Jedině tím zmenšíme prostor těmhle lidem uspět.
Jsem rád, že tohle fórum tomu přispívá.
Donatelli píše:Dobrý den ve spolek!
Pana Lněničku znám již několik let. Tento typ lidí mě doslova rozčiluje na každé akci kde ho vidím. Jejich chování je vždy naprosto stejné. Dopravit se na jakoukoliv akci kde se bude konat výprodej, případně prodej věcí za značně snížené nebo symbolické ceny. Tady nakoupit co nejvíc věcí ( obzvláště takových, kde je možnost na tom co nejvíc vytřískat ). Následně za marži i 300% prodat.
To vše se děje bez živnostenského listu, placení daní a jiných poviností, které mají normální obchodníci. Šmelináři a překupníci nikoliv.
Já nejsem obchodník, jenom mě štve, když pak někam přijedete a a) si nic nekoupíte, neb to tahle zvěř zkoupila před váma,
b) za hranicema máte z ostudy kabát, protože tyhleti vykukové tam jsou dostatečně známí.
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků