Jakou trakci modelujete

Co se nikam nevešlo, neni pro to téma apod.

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Jakou trakci preferujete

parní
22
24%
motorovou
39
43%
elektrickou nerozlišuji systém
3
3%
elektrickou 3000 V stejnosměrných
1
1%
elektrickou 1500 V stejnosměrných
1
1%
elektrickou 25 000 V střídavých 50 Hz
2
2%
elektrickou 15 000 V 16 2/3 Hz
1
1%
animální
1
1%
nepreferuj trakci - prostě mám to, co má kola :-)
20
22%
jinou
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů : 90

Jakou trakci modelujete

Příspěvekod Pavel Dryml » úte 20 led, 2009 11:13 pm

tak další anketa, áť vydíme co kdo dělá a jaké je zastoupení. Anketa je trochu obsáhejší, doufám, že budete hlasovat svědomitě :D :D :D
H0, DCC, V epocha, ale končím u vznniku Carga
Pavel Dryml

Příspěvekod Martin HO » stř 21 led, 2009 6:38 am

Pavle, provozuji buďto parní, nebo smíšenou(motorová + parní), nebo motorovou (3 varianty grafikonu). Tak teď nevím jak to mám v hlasování označit.
Naposledy upravil Martin HO dne stř 21 led, 2009 12:55 pm, celkově upraveno 1
Martin HO

Příspěvekod Pavel Dryml » stř 21 led, 2009 8:56 am

jo to nevím, asi označir to, co prov ozuješ nejraděj
Pavel Dryml

Příspěvekod boy.rough » stř 21 led, 2009 10:31 am

Ahoj,
u mě vítězí trakce motorová, jsem totiž přes motory vyučen :D .
Jezdím na účkách (asi poslední mohykán) a opravdu s nimi nemám problém.
boy.rough

Příspěvekod Dan Buchtela » stř 21 led, 2009 12:35 pm

V možnostech mi chybí kombinace motorová+parní (odhaduji, že bude nejrozšířenější). Jinak nemohu zodpovědně hlasovat :-)
Dan Buchtela

Příspěvekod Martin HO » stř 21 led, 2009 12:58 pm

Dan Buchtela píše:V možnostech mi chybí kombinace motorová+parní (odhaduji, že bude nejrozšířenější). Jinak nemohu zodpovědně hlasovat :-)

Souhlasím s Danem, také jsem toho názoru, že v odpovědích hlasování chybí kombinace motorová + parní, (možná i kombinace motorová + elektrická, bez rozlišení napájení).
Martin HO

Příspěvekod alf » stř 21 led, 2009 4:36 pm

A co parní a motorová? :lol: tak jsem dal jen páru..hmmm..Otázka jasná - co provozujete nejraději.. :wink:
alf

Příspěvekod Pavel Dryml » stř 21 led, 2009 6:02 pm

Martin HO píše:
Dan Buchtela píše:V možnostech mi chybí kombinace motorová+parní (odhaduji, že bude nejrozšířenější). Jinak nemohu zodpovědně hlasovat :-)

Souhlasím s Danem, také jsem toho názoru, že v odpovědích hlasování chybí kombinace motorová + parní, (možná i kombinace motorová + elektrická, bez rozlišení napájení).

toho jsem si vědom, ale kdyý jsem to napsal a chtěl založit téma tak jsem se dověděl, že mmám těch možností odpovědí moc. A musel jksem redukovat. :x :x :x
Pavel Dryml

Příspěvekod Jarda H. » pát 23 led, 2009 4:55 pm

Podle mne tohle hlasování bude trochu zkreslené, osobně to vidím, že hóóódně lidí provozuje smíšený provoz - parní a dieselovou trakci :!: A právě na tuhle odpověď tam není kolonka ?!

Pavel Dryml píše: ..... tak jsem se dověděl, že mmám těch možností odpovědí moc. A musel jksem redukovat. :x :x :x

Elektrická trakce jde zcela mimo mne, takže možná mám špatnou připomínku :oops: , že dělení elektrické trakce nemuselo být až tak detailní ?! Přesto beru tohle hlasování jako zajímavý způsob mapování toho našeho koníčku :D :!:
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod radekkrupka » pát 23 led, 2009 6:04 pm

Pavel Dryml píše:toho jsem si vědom, ale kdyý jsem to napsal a chtěl založit téma tak jsem se dověděl, že mmám těch možností odpovědí moc. A musel jksem redukovat. :x :x :x

No a nebylo lepší zredukovat ty elektrické trakce? Nebo animální, jiná (teď mě ani nenapadá jaká jiná ještě je, snad magnetický polštář :lol: ) Takhle tam právě chybí nejdominantnější kombinace nafta-pára... samozřejmě pokud nebudeme chápat otázku Jakou trakci preferujete skutečně d-o-s-l-o-v-a..
radekkrupka

Příspěvekod Dan Buchtela » ned 25 led, 2009 7:58 pm

radekkrupka píše:Takhle tam právě chybí nejdominantnější kombinace nafta-pára...

To je také důvod, proč jsem dosud nehlasoval...
Dan Buchtela

Příspěvekod Pavel Dryml » ned 25 led, 2009 10:59 pm

Dobrá svým způsobem máte pravdu, tak navrhuji toto téma smazat a začít znova, ale v režiji někoho jiného :arrow:
Pavel Dryml

Příspěvekod Zippich » pon 26 led, 2009 9:44 pm

Dobrý! Jsem fanda do historie, ale modelovat animální trakci mě ještě nenapadlo. Kdysi jsem viděl dioráma koňky, ale udělat provozní model, to by bylo! Tuhle trakci však patrně nenabízí ani malosériový výrobci. Odlitky valachů od Číže taky asi nebudou to pravé, takže snad jedině vzít poníky a dělat v měřítku 1:2 (modelová velikost HH - half horse). Odpadla by potřeba generátorů zvuku...
Zippich

Zpět na Nezařazeno (off topic)