Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
mawerick píše: ..... já jsem koupil v Hobby shopu v Ostravě EDK 350átka protože 350 se nikdy nevyráběla. ..... Ještě tam měl EDK 750. .....
mawerick píše:Přesně tak. Tu 750 tam měl minule nebo předminule. Když jsem ji tenkrát jen zběžně zkouknul tak mě přišlo, že má užší rameno, nějak mě to nesedělo. Ono zkoumejte to když do vás každou chvilku někdo drcne
radekkrupka píše:Na burze měl 3 kousky - 300ku (cena 700,-) a 350ku (cena 600,-) v TT ..... ...
Jarda H. píše:radekkrupka píše:Na burze měl 3 kousky - 300ku (cena 700,-) a 350ku (cena 600,-) v TT ..... ...
Zcela určitě to jsou ceny daleko nižší než v hobby-shopu![]()
Hekttor píše:Ty dvě roury vzadu na navíjení lana? To jistě ne, jak by to fungovalo? U některých jeřábů jsou z týla otoče úchyty pomocných protizávaží, což se ale netýká EDK 300 a rozhodně to nevypadá takto.
Nejde tady o počítání nýtů, ale o to, že si z vás pan výrobce výrokem: "ta 300 je model dle skutečné předlohy" dělá evidentně dobrý den. Snad "to je mé expresionistické vyjádření na téma EDK 300", tak tomu bych věřil. Opravdu, jak jste napsal, se to EDK 300 jen podobá. Velmi vzdáleně. Jako husa kachně.
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků