Žumpa -> Osobní výpady

Co se nikam nevešlo, neni pro to téma apod.

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Žumpa -> Osobní výpady

Příspěvekod fulda » pát 01 srp, 2025 7:18 am

Nechce se mi kazit cizí vlákno, které se věnuje normální modelařině, takže si dovolím menší přesun zcela konstruktivní diskuze sem, kam myslím daleko víc patří.

Předmět: TT: U 250-220-250

HonzaM píše:
fulda píše:
HonzaM píše:Záleží na tom, jaký je požadavek, zda jen ovládání celkového osvětlení “napevno”, bez možnosti ovládání třeba z ovládacího panelu kolejiště, ...

Honzo, opakovaně bych tě rád poprosil, aby jsi nepsal hodnocení na něco, o čem evidentně nic nevíš. A pokud možno se vyhýbal tendenčním hodnocením.
Pochopitelně to co napsal Honza není pravda, panelové ovladače celkem běžně existují.
---
EDIT: Možná to nezaznělo dost jasně, ale v souladu s požadavkem se jedná o STANDARDNÍ DCC komponentu, takže se dá ovládat univerzálníma ovladačema a to jak ručníma, tak panelovýma. Člověk nepotřebuje žádnou další komponentu od nějakého konkrétního výrobce.

A já bych Tě rád požádal, aby sis ušetŕil tyhle osobní výpady. Nech každému ať si udělá obrázek o možnostech trhu.

Nic proti, ale asi mám trochu nejasné představy, co jsou osobní výpady a co je zkreslování faktů. Dal jsem odkaz na zařízení, které svojí funkci popisuje následujícím obrázkem:
Obrázek
Bez komplexního čtení si člověk celkem snadno všimne, že na pravé straně je ovladač MultiMAUS a cesta pokračuje do zesilovače 10764 a z jeho DCC výstupů do modulu o kterém je řeč. Vzhledem k jednoduchosti této kombinace se dá poměrně těžko předpokládat, že by mohlo existovat nějaké komplikované řešení komunikace. Což bohužel nezabránilo někomu začít psát o tom, že se jedná prakticky o neřiditelné zařízení a že se mu má vyhnout obloukem.
Na to jsem napsal, že bych byl rád, kdyby dotyčný nezkresloval fakta a pokud možno nekomentoval něco, o čem nic neví.
Reakci tu máme takovou jakou máme a já bych rád nechal na laskavém žtenáři, aby zvážil, jestli ta reakce zapadá mezi faktické komentáře, nebo osobní výpady.

Děkuji
Za pravopisné chyby v této zprávě může moje učitelka češtiny.
fulda

Zpět na Nezařazeno (off topic)