Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
adix píše:Nápady na mini a mikro kolejiště mi připadají nesmyslné. Nikdo nemá tak malý byt, aby si nemohl zajistit místo na normální kolejiště. Stačí třeba upravit nábytek a jeho rozmístění. Předpokladem je manželka, která má pochopení a je ochotná k ústupkům. V úvahu připadá i výměna manželky, to ale není tak jednoduché. Ale mít kolejiště kde vlak jezdí kolem dokola na rozměru menším než 1 x 1 m, má to smysl? Jak dlouho to někoho může bavit?
adix píše:... V úvahu připadá i výměna manželky, to ale není tak jednoduché. ...
hank61 píše:Už dle prvního příspěvku, je zakladateli tohoto vlákna jakékoliv vysvětlování předností minikolejišť zcela zbytečné ......
hank61 píše:Už dle prvního příspěvku, je zakladateli tohoto vlákna jakékoliv vysvětlování předností minikolejišť zcela zbytečné ......
adix píše:Nápady na míní a mikro kolejiště mi připadají nesmyslné. Nikdo nemá tak malý být, aby si nemohl zajistit místo na normální kolejiště. Stačí třeba upravit nábytek a jeho rozmístění. Předpokladem je manželka, která má pochopení a je ochotná k ústupkům. V úvahu připadá i výměna manželky, to ale není tak jednoduché. Ale mít kolejiště kde vlak jezdí kolem dokola na rozměru menším než 1 x 1 m, má to smysl? Jak dlouho to někoho může bavit?
adix píše:Nápady na míní a mikro kolejiště mi připadají nesmyslné. Nikdo nemá tak malý být, aby si nemohl zajistit místo na normální kolejiště. Stačí třeba upravit nábytek a jeho rozmístění. Předpokladem je manželka, která má pochopení a je ochotná k ústupkům. V úvahu připadá i výměna manželky, to ale není tak jednoduché. Ale mít kolejiště kde vlak jezdí kolem dokola na rozměru menším než 1 x 1 m, má to smysl? Jak dlouho to někoho může bavit?
hank píše:hank61 píše:Už dle prvního příspěvku, je zakladateli tohoto vlákna jakékoliv vysvětlování předností minikolejišť zcela zbytečné ......
Možná máš pravdu, ale to ještě neznamená, že bychom na sobě měli nechat štípat dříví...A jestli je to troll, kterého neradno krmit, to se pozná velice brzo.
Sandy píše:...
Někdy před třiceti lety přišla manželka s návrhem, že když mám ty mašinky, tak bych si mohl postavit i kolejiště. Klidně v části obýváku a velké. Ať to stojí za to.
Takže vznikl základ kolejiště ze dvou panelů 160x160 cm (celkem tedy 320x160). Přes léto bylo způsobně opřeno o stěnu, 15.září se sklopilo a vydrželo tak do 15.dubna.
...
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník