- vidíte jen název stránky - a čtete toto.
"...Odkaz,který jste použili už možná neplatí nebo je tato stránka dostupná jen pro určitý okruh uživatelů do kterého nepatříte..."
- vidíte jen úvodní stránku -
"...vidíte jen úvodní fotky.."
- vidíte stránku -
"....můžete sledovat cvrkot,ale nemůžete do diskuse zasahovat..."
- vidíte stránku volně přístupnou (otevřenou) -
".....můžete nejen sledovat ale i vkládat příspěvky za předpokladu,že svůj profil na FB už máte..."
Jestliže chcete přispívat do stránek,které jsou pro vás normální uživatele nedostupné,máte možnost vstoupit do této skupiny,která projde schvalovacím zařízením majitelem stránky.Zde pozor,ne každý zájemce se na tyto stránky (skupiny) dostane.Budete se divit,ale majitel z různých a možná ověřených důvodů a získaných zkušeností,vás prostě do skupiny nepřijme.
Když už se dostanete do skupiny,nemyslete si,že cokoliv v této skupině můžete plácat,jak sám vám chce.Smaže vám nevhodné příspěvky a když plácáte dále,tak vás blokne a je vymalováno.
Velkou nevýhodou vidím v tom,že příspěvky se načítají jedna za druhou,takže nevíte vlastně o jakém tématu se před více hodinami bavilo.
Další zajímavostí je to,že i na FB vystupuje velká většina uživatelů pod smýšlenými nicky.
Nevím proč,ale já vidím zde hluboký příkop mezi FB a DF a při tom,když jsem měl možnost se dostat na FB stránky,viděl a četl jsem dost zajímavých příspěvků od lidí,kteří fungují i zde.
Doufám,že jsem neotevřel "Pandořinu skříňku",jestli ano,vlákno smažu

Milan