Zajímavost na AUKRU ?

Co se nikam nevešlo, neni pro to téma apod.

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Zajímavost na AUKRU ?

Příspěvekod look23 » ned 21 úno, 2021 9:28 pm

Tohle je dobrý vtip odkaz
TT/H0, ČSD epocha IV, V - z21+MM
look23

Příspěvekod Jirka Černý » pon 22 úno, 2021 4:49 am

vorisekml píše:Spíš si myslím že jde o starší vyprodaný set. Tohoto setu jsou dvě verze odlišujjicí se provoznímy čísly. Starší je zcela vyprodaná, novější je běžně dostupná....

Řekl bych že tento set je cílený na zákazníky jejichž rozlišovací schopnost končí tím že je na vagónku nápis ČSD. Takže také jeden vlastním, ale 2700 je daleko za cenou co bych za to dal, za ty peníze si už jde vybírat cílené kusy.
Jirka Černý

Příspěvekod JaroHo » pon 22 úno, 2021 6:34 am

Je to set naprosto shodný s tím co je skladem.Podle čísla na papírků na fotkách. Taky ho mám ale za těch 1600,-
DR5000, Z21app,2x myš, kolejiště ve výstavbě
JaroHo

Příspěvekod ToVa » úte 23 úno, 2021 7:46 pm

Návrat po letech
Stavba segmentovky podél stěny
TT, digitál, ČD
ToVa

Příspěvekod vojtas » stř 24 úno, 2021 9:41 pm

TT
vojtas

Příspěvekod czhunter » pát 26 úno, 2021 6:40 pm

WTF?

Statická hračkovitá maketka za cenu pojízdné lokomotivy?

https://aukro.cz/del-prado-deutsche-bah ... 6983586399
czhunter

Příspěvekod PepinTt » pon 01 bře, 2021 8:25 am

Tak tady máme na Aukru dva Brejlovce od Kuehna za lidových 4990,- https://aukro.cz/lokomotiva-t478-3187-c ... 6984610436 .Jedná se o první problematickou sérii (nemá bílé rámovaní bočních oken) a prodejce neuvád,í že by byla provedena výměna podvozků! Jen pro zajímavost ,na shopu DS je nyní David Strupp nabízí za 2420,-jako 2 kvalitu. https://www.sportsarka.cz/sportsarka/es ... -II-jakost Nahoda? Závěr ať si udělá každý sám, mě to připomíná ten vtip ,jak učitel potká bývalého žáka co propadal z matematiky a je z něj úspěšný podnikatel. A vysvětlí to tim, že to není nic těžkého, že korunu koupím, za dvě prodám, ně to jedno procento zisku stačí. :lol:
Takže pokud někdo touží po tomto kousku kupte raději u DS.
Já modelařím jen pro radost,dokonalé modely by měli dělat ti co se tím živí
PepinTt

Příspěvekod pepamodelar » pon 01 bře, 2021 3:55 pm

PepinTt píše:Tak tady máme na Aukru dva Brejlovce od Kuehna za lidových 4990,- https://aukro.cz/lokomotiva-t478-3187-c ... 6984610436 .Jedná se o první problematickou sérii (nemá bílé rámovaní bočních oken) a prodejce neuvád,í že by byla provedena výměna podvozků! Jen pro zajímavost ,na shopu DS je nyní David Strupp nabízí za 2420,-jako 2 kvalitu. https://www.sportsarka.cz/sportsarka/es ... -II-jakost Nahoda? Závěr ať si udělá každý sám, mě to připomíná ten vtip ,jak učitel potká bývalého žáka co propadal z matematiky a je z něj úspěšný podnikatel. A vysvětlí to tim, že to není nic těžkého, že korunu koupím, za dvě prodám, ně to jedno procento zisku stačí. :lol:
Takže pokud někdo touží po tomto kousku kupte raději u DS.

Brejlovce nabízím k prodeji já je to první jakost! Žádnou druhou jakost nenabízím Je tam jasně uvedeno 100% stav. Podvozky jsou vyměněné u obou navíc mají oba vyměněné desky za nový typ s next18 se samostatným vypínáním koncových světel. Jen desky stály 400kč kus. Fotky jsem na aukro doplnil. Takže jakékoli spekulace jsou nemístné.
pepamodelar

Příspěvekod PepinTt » pon 01 bře, 2021 5:15 pm

[quote="pepamodelar"
Brejlovce nabízím k prodeji já je to první jakost! Žádnou druhou jakost nenabízím Je tam jasně uvedeno 100% stav. Podvozky jsou vyměněné u obou navíc mají oba vyměněné desky za nový typ s next18 se samostatným vypínáním koncových světel. Jen desky stály 400kč kus. Fotky jsem na aukro doplnil. Takže jakékoli spekulace jsou nemístné.[/quote].

Tak ze objevili par dní po tom, co DS dal ty svoje na shop je náhoda? Pak se částečně omlouvám. Ono to opět stačilo napsat do popisu na Aukro hned, jinak to vypadá opravdu tak jak jsem popsal, jinak ta cena je i tak dost ,nové série co dal DS (netvrdim ,že toto zbarvení) jsou v nabídce během letoška opět cca 3300 ,- .Na tý první verzi chybí proti reálu a druhé verzi modelu bílé orámování oken a je neupravená střecha, to byl taky důvod ,proč Kuehn měnil celé kusy (tomu kdo chtěl) a ne jen podvozky. Podle mě i to mělo být uvedeno v popisu. Neznalý pak neví co vlastně koupí .Jinak tady na tom to na tý fotce vypadá, že nejsou dostříknuté závěsy, alespoň co je z nepříliš kvalitní fotky vidět.
Přílohy
Screenshot_20210301-180825_Samsung Internet.jpg
Já modelařím jen pro radost,dokonalé modely by měli dělat ti co se tím živí
PepinTt

Příspěvekod pepamodelar » pon 01 bře, 2021 5:41 pm

PepinTt píše:[quote="pepamodelar"
Brejlovce nabízím k prodeji já je to první jakost! Žádnou druhou jakost nenabízím Je tam jasně uvedeno 100% stav. Podvozky jsou vyměněné u obou navíc mají oba vyměněné desky za nový typ s next18 se samostatným vypínáním koncových světel. Jen desky stály 400kč kus. Fotky jsem na aukro doplnil. Takže jakékoli spekulace jsou nemístné.
.

Tak ze objevili par dní po tom, co DS dal ty svoje na shop je náhoda? Pak se částečně omlouvám. Ono to opět stačilo napsat do popisu na Aukro hned, jinak to vypadá opravdu tak jak jsem popsal, jinak ta cena je i tak dost ,nové série co dal DS (netvrdim ,že toto zbarvení) jsou v nabídce během letoška opět cca 3300 ,- .Na tý první verzi chybí proti reálu a druhé verzi modelu bílé orámování oken a je neupravená střecha, to byl taky důvod ,proč Kuehn měnil celé kusy (tomu kdo chtěl) a ne jen podvozky. Podle mě i to mělo být uvedeno v popisu. Neznalý pak neví co vlastně koupí .Jinak tady na tom to na tý fotce vypadá, že nejsou dostříknuté závěsy, alespoň co je z nepříliš kvalitní fotky vidět.[/quote] Fotil jsem to večer fotky nejsou příliš kvalitnía vypovídající, ale kastle jsou povedené.
Cenu jsem dal na aukro vyšší protože aukro si bere dnes už 8,5% provizi za prodej. Vždy se dá napsat a domluvit bez provize sám to tak dělávám. Navíc jsem do obou dokupoval desky s Next18 po 400 do každého. Jeden už je prodaný. Dal jsem je k prodeji protože jsem si místo nich pořídil něco jiného. Nechával jsem si původní kastle protože mě na přeznačení které jsem měl v záměru vyhovovali červeně orámované brejle. Verze A měla orámování černé. Každopádně se nejednalo o nabídku 2.jakosti z webu ds model toť za mě vše.
pepamodelar

Příspěvekod Ala » pon 01 bře, 2021 7:29 pm

To je něco:https://ostatni.bazos.cz/inzerat/132606281/parni-lokomotiva-br-41-reko-ho.php
Ala

Příspěvekod Dusan » úte 02 bře, 2021 8:55 am

Ala píše:To je něco:https://ostatni.bazos.cz/inzerat/132606281/parni-lokomotiva-br-41-reko-ho.php

Hlavně ten záruční list, ten se fakt hodí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HO(N),DCC,ep.II.-III.
Dusan

Příspěvekod hank » pon 15 bře, 2021 4:00 pm

Tohle je další oblíbený zlozvyk prodávajících na Aukru: Nafotit model tak, aby nebylo nic vidět. Možná to není záměr, ale pochybnosti o úmyslech prodávajícího to vyvolává.

V tomto případě
https://aukro.cz/parni-lokomotiva-375-0-6985514855
jde o nesprávný průměr hnacích kol, který je zrovna v případě konkrétní lokomotivy pro její vzhled rozhodující. Pravděpodobně bylo použito modelových kol o průměru až o 20% menším než by odpovídalo skutečnosti.
... i my dědci ještě můžeme být všelijak užiteční...
Es ist viel später als du denkst.
hank

Příspěvekod Pavel-HP » čtv 18 bře, 2021 7:08 pm

TT, epocha III. - V., U profil
www.vlakytt.cz
Pavel-HP

Příspěvekod Colonel32 » pát 19 bře, 2021 3:13 am

Pavel-HP píše:A svět se asi zbláznil

https://aukro.cz/limitovany-set-spesnyc ... 6985329419

Asi jo, no