Pavel-HP píše:HonzaM píše:Tady se také musíš přihlásit, to není nic neobvyklého.
Tydli fidli, povídali, že mu hráli.
Jistě, když ti stačí jen si číst.
Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Pavel-HP píše:HonzaM píše:Tady se také musíš přihlásit, to není nic neobvyklého.
Tydli fidli, povídali, že mu hráli.
hank píše:Někteří můžou mít i etické důvody, proč FB ignorovat:
https://medium.seznam.cz/clanek/bob-kar ... dit-111802
Facit:
Mark Zuckerberg ohlásil, že společnost Meta mění vnitřní korporátní politiku a platformy, jako je Instagram a Facebook, přestávají dohlížet na pravdivost obsahu.
Naprosto absurdní je, že už od dob Clintonova presidentství se 1. dodatek ústavy USA o svobodě slova vztahuje nejen na fyzické osoby, ale i na korporace; ergo, když korporace včetně médií lžou nebo jenom nijak neregulují zveřejňování lží na jimi provozovaných platformách, není to trestné a nikoho za to nelze postihovat.
BTW, z podobných důvodů v současné době odchází značná část české i slovenské sociální bubliny z X (dříve twitteru) na bluesky.
HonzaM píše:Co jsou bluesky?
HonzaM píše:Také jsem se tam setkal s vyjádřením některých proč odmítají modely.biz, protože se zde laťka klade příliš vysoko a oni chtějí něco jednoduchého.
HonzaM píše:Facebook jsem dlouho odmítal, Ale už jsem tam našel celkem dost zajímavých příspěvků od modeláŕů, které jsem na jiném fóru nenašel. Také jsem se tam setkal s vyjádřením některých začínajících proč odmítají modely.biz, protože se zde laťka klade příliš vysoko a oni chtějí něco jednoduchého.
hank píše:Někteří můžou mít i etické důvody, proč FB ignorovat:
https://medium.seznam.cz/clanek/bob-kar ... dit-111802
Facit:
Mark Zuckerberg ohlásil, že společnost Meta mění vnitřní korporátní politiku a platformy, jako je Instagram a Facebook, přestávají dohlížet na pravdivost obsahu.
hank píše:vvitty píše:...ktery podojil na dotacich český stát zatím o 128 876 722 Kč...
Zdroj? On ty peníze ukradl a nacpal si je do svých kapes?
vvitty píše:...který podojil na dotacích český stát zatím o 128 876 722 Kč...
hank píše:On ty peníze ukradl a nacpal si je do svých kapes?
vvitty píše:Co se FB týká, pro někoho ty etické důvody mohou spočívat v tom, že poměrně tvrdě a často nesmyslně cenzurovali, pro někoho zase, že to přestali dělat.
hank píše:Aha... No, v tom článku v E15 bylo i leccos jiného... Já to čtu tak, že kdyby ty dotace bral někdo z nějaké jiné partaje, tak by kolem toho takový kravál ze strany ODSANO nebyl.
Tak nic, no. Pěkně jsi uhnul od tématu. Nic z toho, co jsem napsal o FB a Zuckerbergovi, jsi nevyvrátil, ale flamewar jsi tu rozfoukal pěkný. Navrhuju, aby to tady admin od mého postu 21.01. 20:19 včetně až do konce smazal.
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků