Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
milan ferdián píše:Zrodila se hvězda za mne. Konečně nástupce, který sice píše, že mě jen doplňuje, ale svým technickým moderním zpracováním, zadaným námětem, uměleckou tvorbou a hlavně rychlosti vyhotovení výkresu mě o hodně předčí. Držím mu palce, doufám že vydrží. Baví ho to a "votomto je".
-m-
hank píše:milan ferdián píše:Zrodila se hvězda za mne. Konečně nástupce, který sice píše, že mě jen doplňuje, ale svým technickým moderním zpracováním, zadaným námětem, uměleckou tvorbou a hlavně rychlosti vyhotovení výkresu mě o hodně předčí. Držím mu palce, doufám že vydrží. Baví ho to a "votomto je".
-m-
Tak, teď se ještě uvidí, jestli jeho produkce bude určena pro všechny nebo jenom pro uzavřenou společnost velkejch kluků, co spolu mluví.
milan ferdián píše:Jindřichu ano. Bez registrace, máš smůlu. Ve vycházející hvězdě vidím velký potenciál. Samozřejmě, dělá i dětské chybí, ale ty časem a zkušenostmi zmizí. Otázkou je, jak dlouho jeho nadšení vydrží. To je velká zatím neznámá. Jinak je nás několik grafiků, kteří prezentují své práce, ke spokojenosti oslovených modelářů, bez škodolibých a hloupých poznámek.
-m-
milan ferdián píše:Netušil jsem, že tady to tak došlo až daleko, že nemohu vyjádřit svým slovním způsobem své nadšení.
Pavel-HP píše:A když se nepřihlásím, tak co ... .?
hank píše:Pavel-HP píše:A když se nepřihlásím, tak co ... .?
Tak ti FB před oči nastrčí přihlašovací okno. To jde poprvé shodit, nějakou chvíli - řádově jednotky minut, neměřil jsem to přesně - tě systém nechá koukat do tajmlajny obrázků nebo diskusí a pak ti tam znovu nacpe to přihlašovací okno, které už tentokrát bez přihlášení shodit nelze.Dřív - ještě před několika týdny? nevedu si deníček - se veřejné FB skupiny daly neomezeně prohlížet i bez přihlášení. Teď už to nejde.
HonzaM píše:Tady se také musíš přihlásit, to není nic neobvyklého.
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků