No u nás dostali už málem na budku, takže na stezce moc neprudí. Já se navíc cyklostezkám k vůli kejvadlům pokud možno vyhýbám. Nicméně nedávno jsem měl také s keystonskýma stážníkama také oduševnělou debatu. Město se rozhodlo opět po roce opucovat naši komunikaci mezi domy, tedy pánové to byly manévry, že jsem nestačil žasnout. Nejenže mě vzbudili blbouni z odtahovky, kteří odtahovali nešťastníky jež nechali auta zaparkovaná na ulici určené k čistění a při každém odjezdu troubili jako při chemickém poplachu. Jeden z městských policistů začal rozdávat pokuty za parkování v zeleni

Máme na sídlišti takové betonové plácky o rozměrech cca 8x3m, na kterých kdysi bývaly klepadla na koberce a sušáky na prádlo, tedy do té doby, než je hnědočeši odnesli do sběrny. Díky tomu jsme získali další parkovací místa, která se hojně využívají. Samozřejmě se parkuje na štorc, takže těsně za pláckem už zmizela tráva, která tam kdysi před lety byla. Protože jsem zrovna v den manévrů nešel do práce, tak jsem zaparkoval auto na tomto plácku, abych nepřekážel v očistě ulice. No nebudu to prodlužovat, díky mému řevu vylezli někteří parkující sousedi a přispěchali dolů zjistit cože se to děje a čím byl porušen zákon. Pak se dle naturelu každého z nich odvíjel další postup, který většinou končil zaplacením umolousané dvousetkoruny za parkování v zeleni. Já ho poslal jak je mým zvykem do patřičných mezí, kdy jsem mu předtím samozřejmě spočítal případy, kdy mi neznámí pachatelé nějakým způsobem poškodili vůz se slovy kde byli v té době. Také jsem neopomněl zmínit rozbitou silnici či spíše silnice v našem krásném městě, kde utrhnout závěs kola není žádný problém. Celá debata skončila konstatováním, že bych se styděl pobírat peníze za takovou rádoby práci a Keystonští strážníci byli proti nim naprosté hvězdy svého oboru. Takže teď čekám nějakou pozvánku z našeho úřadu a jednání o mém zaparkovaném voze v zeleni.

Nejenže jsem v žádné zeleni samozřejmě nestál, jedno kolo bylo mimo betonový plácek, ale pod kolem byla hlína nikoliv tráva. Taky se moc těším na téma nových parkovacích míst, jejichž výstavba byla již několikrát odložena, asi na ně nezbylo z napjatého městského rozpočtu. Inu není se co divit, ony lavičky do městského parku cca 60 tis./kus nebo oprava hajzlíků v kulturáku za 8 mega řádně ten rozpočet provětrala. Na ty hajzlíky jsem se šel osobně podívat, protože podle cenovky jsem očekával minimálně pozlacené kliky na dveřích. Zjistil jsem ale, že tam jsou kliky obyčejné, takže asi někdo z našich radních potřeboval příspěvek na domeček na Floridě, to je teď hodně moderní.

H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.