nexus píše:jazvek píše:Tá 740ka UNIPETROL je šmaková, palec hore. Ale príde mi kus nefér voči modelárom, ktorý si zakúpili starú verziu, vydať omnoho lepší model rovnakého rušňa. Tým ostanú akurát oči pre plač, tí sa ich nezbavia - jedine veľmi pod cenu.

Když MTB udělá model, kde není něco správně, tak to tady řádně schytá. A když ty chyby opraví, tak budeme říkat že je to nefér? Víme vůbec, co chceme?
Na tomto fóru každá varianta je špatně.
Až se to zdá z říše fantazie, konečně jsme se dočkali, že MTB udělalo úpravy na modelech. Za mě je to cesta dopředu a správná, kéž by jim to vydrželo.
Pro ty co si koupili původní verze je to určitě nepříjemná situace, ovšem o chybách se vědělo a měli možnost zvážit model nekoupit.
Díky úpravám máme opět o čem přemýšlet, jestli opět kupovat.
Mám jednu z prvních Bardotek a jednoho Kocoura. Kdyby se mi kvalita pozdávala měl bych modelů víc.
Dal jsem přednost modelům od ROCO, přestože i ROCO mě několikrát pozvedlo mandle, když jsem si koupil zvukovou mašinu a už za několik měsíců ve výprodeji cena klesla až o 1/3. A naopak to mnoho modelářů potěšilo a mohli si model dovolit koupit.
Naopak slevy od PIKA, zejména lok 371/372 jsem koupil až po slevě.
Modelařím pro radost a baví mě. Někdy je to výhodnější a někdy méně. Přesto si nenechám radost kazit