A2C píše:Takže stačí spraviť aplikáciu ktorá bude Vašou knižnicou Milanových knižiek.
Omlouvám se všem, že jsem tu prudil. Toto je už nad moje síly. Už končím.
Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
A2C píše:Takže stačí spraviť aplikáciu ktorá bude Vašou knižnicou Milanových knižiek.
Vladimír píše:Ahoj všem,
Vy co tlačíte na Milana, aby vydával své knihy i v elektronické podobě, poněkud zapomínáte na to, že ho nemůžete k ničemu nutit. Je to jen jeho dobrovolné rozhodnutí. Pokud k tomu nechce přistoupit, má pro to své důvody a vy byste je měli respektovat a ne používat argumenty, že i knížka se dá zkopírovat apod. On je autor a má na svůj postoj právo. .
Vladimír píše:Je to jen jeho dobrovolné rozhodnutí.
A2C píše:Ok takto, obe knihy už sú už asi na internete stiahnuteľné, tomu nikto nezabráni
Naviac výskumy prekukázali že vydavateľov pripravia takéto úniky len i cca 1,5% ziskov, čo ďaleko zaostáva za nákladmi za reklamu!
Tu ide o čo? aby kniha zostala knihou a elektronická kniha pre prípadných záujemcov bola niečo ilegálne?
To nie je pekný prístup,
Po prečítaní celej diskusie navrhujem jednu alternatívu a verím že milan ako rozumný človek minimálne nad tým popremýšla!
Každý máte inteligentný telefón, a 90% z nich Android, že?
K tomuto ma priviedol jeden zaujímavý príspevok o webovej stránke.
Takže stačí spraviť aplikáciu ktorá bude Vašou knižnicou Milanových knižiek. Tam si budete knižky kupovať predobjednávať, proste všetko. Každý má svoj Google play priradený k vlastnej emailovej adrese takže ak niekto knižku chce nebude si ju môcť skopírovať od kamaráta, musí si ju kúpiť cez aplikáciu. Súčasne sa tu dá natiahnuť množstvo operácii napr. zaplatiť si vytlačenie plániku 1:1 priamo z mobilu, tabletu a veľa iných funkcií ktoré kniha nikdy nebude vedieť, a Milana pripraví o zisk.
Takto je to myslím tá najlepšia možnosť ako šíriť jeho dielo aj elektronickou formou.
A teraz si vezmite koľajové prúty a zlimčujte ma!
A2C píše:K tomuto ma priviedol jeden zaujímavý príspevok o webovej stránke.
Takže stačí spraviť aplikáciu ktorá bude Vašou knižnicou Milanových knižiek. Tam si budete knižky kupovať predobjednávať, proste všetko. Každý má svoj Google play priradený k vlastnej emailovej adrese takže ak niekto knižku chce nebude si ju môcť skopírovať od kamaráta, musí si ju kúpiť cez aplikáciu. Súčasne sa tu dá natiahnuť množstvo operácii napr. zaplatiť si vytlačenie plániku 1:1 priamo z mobilu, tabletu a veľa iných funkcií ktoré kniha nikdy nebude vedieť, a Milana pripraví o zisk.
Takto je to myslím tá najlepšia možnosť ako šíriť jeho dielo aj elektronickou formou.
A2C píše:No bohužiaľ, keď Milan nedal to čo trh chcel, trh si poradil sám.
Aspoň vidí že je o to záujem, a ak chce môže na tom zarobiť, ak nechce, je to len jeho slobodné rozhodnutie... nikto ťa Milan nebude tlačiť aby si zarobil.
hank píše:Má pravdu, předsedo... Na Pirate Bay dosud visí odkazy na torrenty s oběma díly v .pdf, i když dnes už jsou oba nefunkční... No ale když byly tady, mohou být kdekoli jinde. Jinde jsem to nezkoumal, jednak nejsem tak zručný a kromě toho se mi nechtělo v těchto temných zákoutích netu šťourat, mimo jiné proto, že můj úzkostlivě nastavený antivir imrvére řval...
hank píše:A2C píše:No bohužiaľ, keď Milan nedal to čo trh chcel, trh si poradil sám.
Aspoň vidí že je o to záujem, a ak chce môže na tom zarobiť, ak nechce, je to len jeho slobodné rozhodnutie... nikto ťa Milan nebude tlačiť aby si zarobil.
Má pravdu, předsedo... Na Pirate Bay dosud visí odkazy na torrenty s oběma díly v .pdf, i když dnes už jsou oba nefunkční... No ale když byly tady, mohou být kdekoli jinde. Jinde jsem to nezkoumal, jednak nejsem tak zručný a kromě toho se mi nechtělo v těchto temných zákoutích netu šťourat, mimo jiné proto, že můj úzkostlivě nastavený antivir imrvére řval...
chameleon píše:Ohledně PDF - byla zde uvedena výhoda, že by plánky v něm mohly být ve vyšším rozlišení - a s tím moc nesouhlasím - kvalita ofsetového tisku originální podklady zvládá téměř na 100% Menší degradace někdy nastane jen u těch největších plánů.
chameleon píše:Samozřejmě se to zas objeví a s Milanem o tom víme, od vydání první knihy jsme s tím počítali, že se to stane. ... jestli se knihy prodaj...![]()
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník