Jakou hudbu posloucháte nebo jste poslouchali?

Co se nikam nevešlo, neni pro to téma apod.

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Příspěvekod maayaa » pát 05 pro, 2008 11:53 pm

Jo ska to já rád,a taky občas punk(UJD,Houba,Visáči).Nebo třeba i dechno(world music) http://www.piranha.de/english/piranha_m ... io_pascani
maayaa

Příspěvekod konopaslik » sob 06 pro, 2008 9:29 am

Léta grindcoru a blackmetalu už jsou za mnou, teď spíš ten melodičtější. A jindy třeba Hegerka, Kryl, nebo pseudohistorické kapely a´la Asonance, Klíč, apod.
konopaslik

Bydliště: Praha - Čimice (dřív Letňany)(dřív Holešovice)(dřív Kobylisy)(dřív Prosek) - prostě Praha-sever :)

Příspěvekod TT-maniac » sob 06 pro, 2008 11:59 am

Tak já stále zůstal u Landy - Daniel Landa- Vltava (youtube)- ta má fakt pravdivý text, ale hodně mě taky chytly nacionalistické písně (nepleťte si nacismus a nacionalismus ! Aby mě tu někdo nepodezříval za nějákého nacistu :lol: tady si kdyžtak o nacionalismu můžete něco přečíst) Jinak stylem nejsem omezený prostě čumím na Óčko a něco se mi líbí tak pak najdu na netu a stáhnu :D .
TT , analog , epochou se neřídím ... dělám to co se mi líbí
TT-maniac

ocko

Příspěvekod Miszun » sob 06 pro, 2008 8:51 pm

Mno s tím očkem si to moc nevyhrál protože jsou veci ktere tam prostě nikdy neuvidíš :) Proto se některým stylům hudby říká "alternativní hudba" a tu prostě když uvidíš v TV tak je to joooo panečku vzácné :)
Miszun

Re: ocko

Příspěvekod TT-maniac » ned 07 pro, 2008 1:49 am

Miszun píše:Mno s tím očkem si to moc nevyhrál protože jsou veci ktere tam prostě nikdy neuvidíš :) Proto se některým stylům hudby říká "alternativní hudba" a tu prostě když uvidíš v TV tak je to joooo panečku vzácné :)
Jo na óčku není vše, taky různě jezdím po netu a sem tam něco najdu. www.wrzuta.pl tam je toho hodně k přehrání je to Polský web, ale píěničky tam jsou z celého světa (neberte doslova :lol: )
TT , analog , epochou se neřídím ... dělám to co se mi líbí
TT-maniac

Re: ocko

Příspěvekod BaWiS » ned 07 pro, 2008 12:58 pm

TT-maniac píše: www.wrzuta.pl tam je toho hodně k přehrání je to Polský web

Hehe, to je poznat že si z Havířova :) nebo spíš ze Zaołżia? :lol: No na polských webech se toho dá najít víc než na českých.
Kunčická garáž
BaWiS

Příspěvekod Matasss » čtv 11 pro, 2008 7:27 pm

AC-DC, Nickelback, Exit, UDG, Daniel Landa,Deep Purpel, Nightwish, Aloce Cooper, Metalica, a další takoví to je moje :)
H0 - digitál - V - segmenty - lokálka - inspirace trať 255 , 256
Matasss

Dream Theater

Příspěvekod stefanelmont » úte 10 bře, 2009 7:49 pm

:oops: :oops: :oops: Vím, že to sem nepatří a čekám na kamenování.
Mám 3 volné vstupenky na koncert Dream Theater do Budapešti 1.7.2009.
Pro někoho by to mohlo být zajímavější místo, než Praha.
Prvoplánově by mi nenapadlo sem psát takovéto věci, ale tohle je taky o tom, kdo co poslouchá.
Ještě jedna omluva. :oops: :oops: :oops:
Jirka Š - HO - HOe(KBK)
stefanelmont

Příspěvekod JBr » úte 10 bře, 2009 8:40 pm

Zadne ukamenovani, kdybys to sem nenapsal, tak bych se jeste dlouho nedozvedel, ze tu budou hrat. Tohle si nesmim nechat ujit, zitra jdu kupovat lupeny.
TT/D V/VI.
JBr

Příspěvekod stefanelmont » úte 10 bře, 2009 9:58 pm

No právě. To si nemůžu nechat ujít. Když se objevila Budapešť, váhal jsem, ale pak jsem je objednal. No a týden nato přibyla Praha. No a.... Jenže by to byla honička, je to dva dny po sobě.
Jirka Š - HO - HOe(KBK)
stefanelmont

Příspěvekod alf » stř 11 bře, 2009 1:39 pm

Tak sem jsem ještě nepsal.. :lol: Noo..cizí jednoznačně léta vede The Cure,i DM,Placebo,když mám náladu zlou tak Korn,System of a Down..když pohodu tak nějaké ty kytarovky..U nás zase jednoznačně Priessnitz(i když teď kluci moc nehrajou..) :cry: ,trochu Kryštof,Tatabojs,Dusilová(starší věci) a vůbec klubová kytarová scéna..z tvrdších českobudějovičtí Satisfucktion..Záleží na náladě..v pc mám třetinu místa obsazeno muzikou..
alf

Příspěvekod alf » stř 11 bře, 2009 1:42 pm

Jo a prosba-stefanelmont..ta fotka u tvého jména se mi mooc líbí..z čeho to je-nějaký komix?Kdyby bylo možné poslat na certalf@seznam.cz byl bych moc vděčný..joo pára..ostatní pardon za nesouvisející příspěvek.. :?
alf

Příspěvekod konopaslik » stř 11 bře, 2009 8:47 pm

konopaslik

Bydliště: Praha - Čimice (dřív Letňany)(dřív Holešovice)(dřív Kobylisy)(dřív Prosek) - prostě Praha-sever :)

Příspěvekod vorisekml » stř 11 bře, 2009 9:56 pm

A co DEPECHE MODE ???? Nikdo :cry: :cry: :cry: :cry: !! To se mě nechce věřit !!!
H0
vorisekml

Příspěvekod alf » pát 13 bře, 2009 10:17 pm

Však jsem psal DM..v mých školně-pubertálních letech to měl na tašce či bundě kdekdo.. :lol: Však byli depešáci,metloši,diskaři a ty ostatní-odpad :lol: :lol:
alf

PředchozíDalší

Zpět na Nezařazeno (off topic)