Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
stiro píše:Brejla: Nie, predstav si, že kritika, je stále kritika, len mám pocit, že v tvojom prípade je to už skôr nenávisť... Ešte si ako fotku pridaj značku akú má ČouĎak, a môžete založiť klub... No vieš, že som inú odpoveď od teba ani nečakal???
stiro píše:
PS: Stále som sa nedočkal nejakej tej fotografie tvojej úchvatnej zbierky modelov, ktorú vlastníš... Škoda, tešil som sa...
stiro píše:Brejla: Vidím, že mi nevieš napísať normálnu odpoveď, takže je zbytočné s tebou na túto tému diskutovať... Máš odpovede hodné 10 ročného dieťaťa... Škoda...
A k tej zbierke... buď žiadnu nemáš, a teda neviem podľa čoho posudzuješ modely MTB, keď podľa tohoto si všetky videl maximálne na obrázku vo svojom PC... Alebo niečo doma máš, ale hanbíš sa za to... Ale to je tvoja vec... Len tak ďalej... určite je z teba veľký "PÁN" modelár...
stiro píše:
George V.: Máš to nejako podložené, že to lisujú v Číne??? Pozri, ja nie som úplný zástanca firmy MTB, ani ich nejako špeciálne neobhajujem/nemilujem, ako píše Brejla... Na toto ti bohužiaľ neviem odpovedať, samému mi je z toho smutno... Posledné veci 163/363 boli katastrofa... Ale ako sám píšeš, nie všetko od nich je zlé... Bardotka je podľa mňa fajn, a aj 181/183 sa dá...
Zrovna včera ma napadlo urobiť si doma jeden test... Zobral som si pár mašín... a troška som si na ne posvietil... Ale len po mechanickej stránke... nech mi zas niekto nevyčíta vzhľad a tak podobne... Bol to teda zaujímavý poznatok... skúšal som analógovú prevádzku modelov pri konštantných 9V... ich chod, rýchlosť a osvetlenie... Výsledok bol celkom zaujímavý.
To len na odľahčenie témy...
stiro píše:Mýliš sa, vôbec nepotrebujem niekomu niečo závidieť... Hold, vyzerá to tak, že nás oboch nezaujíma názor toho druhého, hlavne keď jeden stále neodpovedá normálne... ale vyberá si len to, čo mu práve vyhovuje... Škoda na teba reagovať...
viky píše:U některých modelů MTB je psáno jezdit max 3 min jinak dojde k přehřátí motoru!
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků