Zmenšené měřítko vozů a Lokomotiv firmy MTB

Co se nikam nevešlo, neni pro to téma apod.

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Zmenšené měřítko vozů a Lokomotiv firmy MTB

Příspěvekod stiro » čtv 16 bře, 2017 1:04 pm

Brejla: Môžeš mi prosím ťa povedať, kde som napísal, že je to môj prvý príspevok??? Napísal som, že mám svoj názor na MTB a povedal som ho raz... a nie milión krát dookola, ako napríklad ty...
To čo sa mi páčilo mám, a čo nie som nekúpil... Logické, že??? Ale niekomu to zjavne stále nedochádza, že takto funguje svet... A vo všetkom... To máš ako s nábytkom... niekomu stačí IKEA, a niekto si priplatí za nábytok na mieru... Prepáč, ale jasnejšie ti to už neviem napísať...

PS: K tvojmu poslednému príspevku... "Škoda, že nejde, nebo se spíše nechce, zablokovat dodávky nekvalitních napodobenin na trh" ... k tomu mám len jedno... to by si potom doma nemal asi ani jednu mašinu... s výnimkou tých tvojich superdokonalých modelov, ktoré si socháš doma... a ktoré nám nechceš ukázať... Škoda, rád by som sa pokochal nádhernou prácou... (bez srandy, a žiadna irónia... mám rád pekné modely)...

Mlha: A ja ti dám zasa protiotázku... keby si ty vyrábal modely, a neustále si bol niekým označovaný za lajdáka, blba ktorý si nedá povedať, neporadí sa a tak podobne... mal by si ešte chuť niečo ďalšie vyrobiť??? Ja teda neviem... A je mi divné, že sa na stránkach MTB neobjavilo už dlho nič nové, hlavne po tom, čo sa v novinkách 2017 preberalo, že sa máme na čo tešiť a máme si pripraviť peňaženky...

A k tomu zakladaniu nového vlákna... Brejla... keby si mi nenapísal, že to viem spraviť, tak ani neviem že sa to dá... Asi ma pokladáš za blba že??? Jediná vec, ktorá ma od toho odrádza je tá, že by ste mi tam zasa došli vypisovať tieto hovadiny... a na to tu stačí toto vlákno bohate...

Prajem vám krásny modelovo-slnečný deň...
stiro

Příspěvekod mlha » čtv 16 bře, 2017 1:13 pm

stiro píše:
Mlha: A ja ti dám zasa protiotázku... keby si ty vyrábal modely, a neustále si bol niekým označovaný za lajdáka, blba ktorý si nedá povedať, neporadí sa a tak podobne... mal by si ešte chuť niečo ďalšie vyrobiť??? Ja teda neviem... A je mi divné, že sa na stránkach MTB neobjavilo už dlho nič nové, hlavne po tom, čo sa v novinkách 2017 preberalo, že sa máme na čo tešiť a máme si pripraviť peňaženky...

Prajem vám krásny modelovo-slnečný deň...

Výš v debatě se psalo, že vyrábět nekvalitně a kvalitně stojí stejné peníze. Máš něco proti tomuto tvrzení? Pokud to výrobce hraček zabalí a už nevyrobí žádný kus, vůbec se nad tím pozastavovat nebudu. Asi tak.
H0/MODULY SLOVÁCKO/ep.IV
http://www.kzmslovacko.cz/.
mlha

Příspěvekod Petr Zatrepalek » čtv 16 bře, 2017 2:06 pm

mlha píše: Výš v debatě se psalo, že vyrábět nekvalitně a kvalitně stojí stejné peníze. Máš něco proti tomuto tvrzení? Pokud to výrobce hraček zabalí a už nevyrobí žádný kus, vůbec se nad tím pozastavovat nebudu. Asi tak.

Zlatá slova...
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

Příspěvekod hummus » čtv 16 bře, 2017 2:49 pm

Brejla píše:Škoda, že nejde, nebo se spíše nechce, zablokovat dodávky nekvalitních napodobenin na trh. :cry:

Hmm, co si myslet o člověku, který píše takovéto broskvoviny :roll:
Chlapi, chce to trochu nadhledu. První se uklidnit a pak až psát.
HO - DCC, IVb
hummus

Příspěvekod Brejla » čtv 16 bře, 2017 2:58 pm

hummus píše:
Brejla píše:Škoda, že nejde, nebo se spíše nechce, zablokovat dodávky nekvalitních napodobenin na trh. :cry:

Hmm, co si myslet o člověku, který píše takovéto broskvoviny :roll:
Chlapi, chce to trochu nadhledu. První se uklidnit a pak až psát.

Máš milý avatar. Takový vřelý, až teploučký :lol:
Brejla

Příspěvekod mac » čtv 16 bře, 2017 5:03 pm

3-kombin.jpg
mac

Příspěvekod viky » čtv 16 bře, 2017 6:23 pm

mac píše:
3-kombin.jpg

Zdá se mě to nebo jsou poziční světla mimo?
Připadá mi že čelo modelu je zploštělé.
Možná bude skříň o neco širší a tím vzniknou tyto disproporce.
Samozřejmě že fotka může klamat.
viky

Příspěvekod Polabský » čtv 16 bře, 2017 7:35 pm

viky píše:
mac píše:
3-kombin.jpg

Zdá se mě to nebo jsou poziční světla mimo?
Připadá mi že čelo modelu je zploštělé.
Možná bude skříň o neco širší a tím vzniknou tyto disproporce.
Samozřejmě že fotka může klamat.

No určitě, téměř natuti, Maj To Blbě !!!

Je jen zajímavé, že když jsem si ty zde presentované nedokonalosti chtěl prohlédnout na vlastní oči :shock:,
tak v nejmenované vele - prodejně to měli druhý den po uvedení beznadějně vyprodané :D .
Tak nevím a fčíl mudruj :mrgreen:
Hezký večer Všem !!
Polabský

Příspěvekod mac » čtv 16 bře, 2017 9:27 pm

2-kombinace.jpg
mac

Příspěvekod Michal Vaniš » čtv 16 bře, 2017 9:28 pm

Polabský píše:
viky píše:
mac píše:
3-kombin.jpg

.....

Je jen zajímavé, že když jsem si ty zde presentované nedokonalosti chtěl prohlédnout na vlastní oči :shock:,
tak v nejmenované vele - prodejně to měli druhý den po uvedení beznadějně vyprodané :D .
Tak nevím a fčíl mudruj :mrgreen:
Hezký večer Všem !!

Kdo nezná originál - zakoupí 8)
...jak poklidný je a šťastný život v sladké (hračkovité) nevědomosti... :mrgreen:
Michal Vaniš

Příspěvekod novk2007 » pát 17 bře, 2017 7:52 am

Pánové . Asi takto . když jsem studoval v Pardubicích na Potravinářský průmyslovce . Jezdil jsem každou neděli někdy pondělí ráno z Liberce do Pardubic reko 854 když jsem měl štěstí s 854 a že to štěstí jsem měl hodněkrát . Jinak s 842 ČD .Tak i přesto že tenhle motorák znám sice ne podle toho jak vysoké je čelo jak velká jsou okna atd . Musím přiznat. Ano!!!!! Já v tomhle ten motorák poznávám. Model si koupím . Protože pořád bude ta skřín mnohem lepší než odlitek co se dá sehnat na burze. .Nějaké ty nepřesnosti odpustím . A pokud si myslíte že tenhle motorák bude dělat i jiná firma . Musím podotknout .Rád bych se toho ještě dožíl. A to mi je 33 :) Pravda je že na trh pomalu ale jistě přicházejí 3D tiskrny. Takže třeba za 20 let si už bou moc modeláři dělat modely sami doma. Ale to bede ještě nějakou dobu trvat . Prozatím budu brát to co bude doufám již v tomto roce dostupné . A komu se to nelíbí at mě klimbouk políbí . Doufém že bude MTB dělat i verzi 854.ČD takže Čééééééééééééééééést práci a modelaření . jdu makat na další točně
novk2007

Příspěvekod George V. » pát 17 bře, 2017 8:13 am

No hlavně by měl někdo udělat taky vagony (a hlavně by to neměl být Tillig, pokud se nepustí do nové formy :mrgreen: ).
H0/DCC - zatím sbírám co se dá... IV.-V.(i VI.) epocha,
TT - už jen zlehka sbírám, co se mi líbí....
George V.

Příspěvekod greenery » pát 17 bře, 2017 9:18 am

novk2007 píše:Pravda je že na trh pomalu ale jistě přicházejí 3D tiskrny. Takže třeba za 20 let si už bou moc modeláři dělat modely sami doma.

...ty vo... nekecej :D Objeví se záplava bezkonkurenčních modelů. Zaznamenal jsem tady několik exemplářů fakt "kůl" konstruktérů s 3d skenerem za prde...., ty kok... a další bez něj (ti maj svinovací metr)..... normálně se mi rozbušilo srdce.
Ne dobrý, dobrý .... jako sranda "muší bejt".
greenery

Příspěvekod novk2007 » pát 17 bře, 2017 9:26 am

no a vidíte Tillig a vogon Btn červeno krémový a taky vyprodaný .Anebo kolik lidí si koupilo kdysi od Krokodil model předělávky Wlabmz ČD výrobce roco s památkami Unesco . naprostá hovadina nebo ty jejich předělávky na naše Bmz a Apmz vagony a kolik lidí je má ještě dneska doma. ja je nekupoval .Já si počkal na Rail top LSmodel a ACME .A měl jsem kliku že je firmy udělaly ale s Hydrou nevím nevím zda ji bude někdo dělat z jiných firem Ale pokud porovnám tyhle vagony s Hydrou od MTB tak je ta kastle co spatřila světlo světa luxusní model.
novk2007

Příspěvekod Brejla » pát 17 bře, 2017 9:41 am

greenery píše:
novk2007 píše:Pravda je že na trh pomalu ale jistě přicházejí 3D tiskrny. Takže třeba za 20 let si už bou moc modeláři dělat modely sami doma.

...ty vo... nekecej :D Objeví se záplava bezkonkurenčních modelů. Zaznamenal jsem tady několik exemplářů fakt "kůl" konstruktérů s 3d skenerem za prde...., ty kok... a další bez něj (ti maj svinovací metr)..... normálně se mi rozbušilo srdce.
Ne dobrý, dobrý .... jako sranda "muší bejt".

Klidně si ve své přízemnosti usínej dál, ale je pravdou, že před dvaceti lety taky moc mobilů s digitálním fotoaparátem, nebylo. Já bych si dnes neodvažoval tvrdit, že nějaký 3D scanner v budoucnu součástí mobilu nebude. :D
Brejla

PředchozíDalší

Zpět na Nezařazeno (off topic)