Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
stiro píše:
Mlha: A ja ti dám zasa protiotázku... keby si ty vyrábal modely, a neustále si bol niekým označovaný za lajdáka, blba ktorý si nedá povedať, neporadí sa a tak podobne... mal by si ešte chuť niečo ďalšie vyrobiť??? Ja teda neviem... A je mi divné, že sa na stránkach MTB neobjavilo už dlho nič nové, hlavne po tom, čo sa v novinkách 2017 preberalo, že sa máme na čo tešiť a máme si pripraviť peňaženky...
Prajem vám krásny modelovo-slnečný deň...
mlha píše: Výš v debatě se psalo, že vyrábět nekvalitně a kvalitně stojí stejné peníze. Máš něco proti tomuto tvrzení? Pokud to výrobce hraček zabalí a už nevyrobí žádný kus, vůbec se nad tím pozastavovat nebudu. Asi tak.
Brejla píše:Škoda, že nejde, nebo se spíše nechce, zablokovat dodávky nekvalitních napodobenin na trh.
hummus píše:Brejla píše:Škoda, že nejde, nebo se spíše nechce, zablokovat dodávky nekvalitních napodobenin na trh.
Hmm, co si myslet o člověku, který píše takovéto broskvoviny
Chlapi, chce to trochu nadhledu. První se uklidnit a pak až psát.
mac píše:
viky píše:mac píše:
Zdá se mě to nebo jsou poziční světla mimo?
Připadá mi že čelo modelu je zploštělé.
Možná bude skříň o neco širší a tím vzniknou tyto disproporce.
Samozřejmě že fotka může klamat.
Polabský píše:viky píše:mac píše:
.....
Je jen zajímavé, že když jsem si ty zde presentované nedokonalosti chtěl prohlédnout na vlastní oči,
tak v nejmenované vele - prodejně to měli druhý den po uvedení beznadějně vyprodané.
Tak nevím a fčíl mudruj![]()
Hezký večer Všem !!
novk2007 píše:Pravda je že na trh pomalu ale jistě přicházejí 3D tiskrny. Takže třeba za 20 let si už bou moc modeláři dělat modely sami doma.
greenery píše:novk2007 píše:Pravda je že na trh pomalu ale jistě přicházejí 3D tiskrny. Takže třeba za 20 let si už bou moc modeláři dělat modely sami doma.
...ty vo... nekecejObjeví se záplava bezkonkurenčních modelů. Zaznamenal jsem tady několik exemplářů fakt "kůl" konstruktérů s 3d skenerem za prde...., ty kok... a další bez něj (ti maj svinovací metr)..... normálně se mi rozbušilo srdce.
Ne dobrý, dobrý .... jako sranda "muší bejt".
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků