Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Lubomír Dudek píše:Dřív jsem dělal německá letadla a techniku z II.světové v 1/72 a jezdil na skateboardu.Pak začla stará auta a hlavně BMW.No a dnes je moje největší hajtra jednoznačně železnice,ve které je zahrnuto tolik odvětví,že nevim,co mám dřív hltat.V modelové železnici je to to samé a čím víc nových informací a dovedností,tím víc mě to baví.No a abych se nezbláznil uplně,chodim plavat,cvičit a otužuju se.Škoda jen,že mi armáda nedává toliko potřebného volna,potřeboval bych den,co má 28hodin
Jirka Zubek píše:Ahoj...můj největší koníček u kterého jsem byl od 18 let byla sportovní střelba LM-60 za 112. ZO AVZO-Orlová...dělal jsem to 10 let na okresní úrovni,občas MČRKvůli práci a rodině mám teď dlouhodobou pauzu
![]()
Pak mě chytla kitařina,technika 1/35 WWII a Irák...a teď to kombinuji s modelovu železnicí,zatím se učím a vím,že nic nevím...
Jinak se zájmů byly pool,šipky,snooker a F1 u TV,výroba jap. mečů,hry-MoH,CoD,NFS,knížky-Däniken.. teď ale není na nic čas,tak jen to modelářství...hudba-Landa,Orlík,Nohavica,Nightwish,radio Hey
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků