Vaše další koníčky kromě vláčků

Co se nikam nevešlo, neni pro to téma apod.

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Příspěvekod kvasha » pát 28 lis, 2008 7:00 pm

Já sice už jeden a půl VŠ mám, ale stejně bych chtěl alespoň zkusit ještě jednou na školu. Na ČVUT, fakultě elektrotechniky a katedře kybernetiky je obor umělá inteligence a to je můj sen. Bohužel, zrovna v CZE je tenhle obor zaměřen spíše na výpočtovou (matematickou oblast). Já bych spíše na tu druhou část logickou.
H0 - digitál - RailCo 7.0 Gold - ep.V
kvasha

vaše další koníčky mimo vlačků

Příspěvekod marek kubík » stř 03 pro, 2008 6:14 pm

ahoj,u mně jsou to dopravní prostředky,počítač a zvířátka.
marek kubík

Příspěvekod Hloubkar » čtv 04 pro, 2008 12:00 am

sem tam postrilet par lidi na pocitacovy hre, zanadavat si na praci a hrat si s masinkama jako malej smrad... :oops: :twisted: A obcas se s radosti nechat nas*at v kanjpe a nekomu vylestit rypak... :D :D :D :D
H0- měřítko králů! těm se to do hradu všechno krásně vejde
VI. epocha ČR Analog
Hloubkar

Příspěvekod Lubomír Dudek » čtv 04 pro, 2008 6:37 am

Dřív jsem dělal německá letadla a techniku z II.světové v 1/72 a jezdil na skateboardu.Pak začla stará auta a hlavně BMW.No a dnes je moje největší hajtra jednoznačně železnice,ve které je zahrnuto tolik odvětví,že nevim,co mám dřív hltat.V modelové železnici je to to samé a čím víc nových informací a dovedností,tím víc mě to baví.No a abych se nezbláznil uplně,chodim plavat,cvičit a otužuju se.Škoda jen,že mi armáda nedává toliko potřebného volna,potřeboval bych den,co má 28hodin :wink:
Přeběhlík k N scale II epocha druhá válka DRG/DRB
Lubomír Dudek

Příspěvekod milanek_2008 » čtv 04 pro, 2008 3:47 pm

Zdravim,koukám že jsem tady asi jediný tichý blázen(rybář).Neni nic hezčího než vypadnout na víkend z města a odpočinout si u vody a u pivečka.A když člověk tahá patnáctikilového kapra ze člunu,tak je to i pěkný "adrenalin"! :P
milanek_2008

Příspěvekod Hloubkar » čtv 04 pro, 2008 3:59 pm

Lubomír Dudek píše:Dřív jsem dělal německá letadla a techniku z II.světové v 1/72 a jezdil na skateboardu.Pak začla stará auta a hlavně BMW.No a dnes je moje největší hajtra jednoznačně železnice,ve které je zahrnuto tolik odvětví,že nevim,co mám dřív hltat.V modelové železnici je to to samé a čím víc nových informací a dovedností,tím víc mě to baví.No a abych se nezbláznil uplně,chodim plavat,cvičit a otužuju se.Škoda jen,že mi armáda nedává toliko potřebného volna,potřeboval bych den,co má 28hodin :wink:

A Luboši, kde sloužíš? Vidím bevko... Že by všemi milovaná Mechanizovaná pěchota?
H0- měřítko králů! těm se to do hradu všechno krásně vejde
VI. epocha ČR Analog
Hloubkar

Příspěvekod vorisekml » čtv 07 kvě, 2009 9:35 pm

Nejlepší sport je kafe a dort. Miluju Krušné hory, hlavně východní část. Nejkrásnější trať vede na Moldavu. Co je mě tohle všechno platný když nic nestíhám.
H0
vorisekml

Příspěvekod George V. » čtv 07 kvě, 2009 11:38 pm

Kromě železničního modelářství železnice jako taková (hlavně hnací vozidla), letadla (v raném mládí jsem i kitařil) a technika vůbec. Zkoušel jsem i motorismus, ale zjistil jsem, že modelařina je levnější než opečovávání plechového miláčka, takže jsem k autům zaujal poněkud racionálnější postoj... A dále country, folk, literatura faktu, thrillery a detektivky (Francis, Forsythe, Clancy a pod.). Ale teď mám nějak málo času, většinu mi ho sežerou děti. Takže až v důchodu... :)
H0/DCC - zatím sbírám co se dá... IV.-V.(i VI.) epocha,
TT - už jen zlehka sbírám, co se mi líbí....
George V.

Příspěvekod ladino1 » pát 08 kvě, 2009 12:25 pm

Kromě železničních modelů (vlastně před nimi) ještě plastikové modely - letadla II. WW.
ladino1

Příspěvekod Jirka Zubek » pát 08 kvě, 2009 4:44 pm

Ahoj...můj největší koníček u kterého jsem byl od 18 let byla sportovní střelba LM-60 za 112. ZO AVZO-Orlová...dělal jsem to 10 let na okresní úrovni,občas MČR :) Kvůli práci a rodině mám teď dlouhodobou pauzu :(

Pak mě chytla kitařina,technika 1/35 WWII a Irák...a teď to kombinuji s modelovu železnicí,zatím se učím a vím,že nic nevím...

Jinak se zájmů byly pool,šipky,snooker a F1 u TV,výroba jap. mečů,hry-MoH,CoD,NFS,knížky-Däniken.. teď ale není na nic čas,tak jen to modelářství...hudba-Landa,Orlík,Nohavica,Nightwish,radio Hey :)
Jirka Zubek

Příspěvekod martin.40 » pát 08 kvě, 2009 5:16 pm

Jirka Zubek píše:Ahoj...můj největší koníček u kterého jsem byl od 18 let byla sportovní střelba LM-60 za 112. ZO AVZO-Orlová...dělal jsem to 10 let na okresní úrovni,občas MČR :) Kvůli práci a rodině mám teď dlouhodobou pauzu :(

Pak mě chytla kitařina,technika 1/35 WWII a Irák...a teď to kombinuji s modelovu železnicí,zatím se učím a vím,že nic nevím...

Jinak se zájmů byly pool,šipky,snooker a F1 u TV,výroba jap. mečů,hry-MoH,CoD,NFS,knížky-Däniken.. teď ale není na nic čas,tak jen to modelářství...hudba-Landa,Orlík,Nohavica,Nightwish,radio Hey :)

:shock: Výroba japonskejch mečů? Ukaž nějakej výtvor.
DCC TT ROCO Multimaus
epochou se neřídím
WinTrack 8 CZ
martin.40

Příspěvekod Ivos » pát 29 kvě, 2009 1:00 pm

Mimo vláčků je další můj koníček akvaristika, spíš kůň - mám 5 akvárií, různé kutění v dílně a na zahradě, docela rád se projedu na kole a s kamarády si občas zahraji volejbal a pak posedíme u pivka.
Modely TT a 1
Ivos

Příspěvekod Domba » sob 30 kvě, 2009 9:25 am

kromě modelařiny hraju aktivně fotbal a občas jezdim na kole a taky někdy si zahraju na PC ale v poslední době spíš jen sedim na netu jinak hrál sem Countre strike 1.6 ,Midlle earth ,Blitzkrieg a pak ty sportovní Fifa NHl .. jinak častější hra je tedkon CSM

Jinak Jirko Snooker je dobrá věc!!!: ))
HO : ))
Domba

Příspěvekod kvasha » sob 30 kvě, 2009 12:38 pm

koukám, že snookerovejch docela přibejvá, jen tak dál ... :-)
H0 - digitál - RailCo 7.0 Gold - ep.V
kvasha

Příspěvekod Milanhb3 » ned 09 srp, 2009 8:45 am

V roce asi 1982 jsem si od vlaků odskočil k RC modelařině a splnil si tak svůj druhý velký sen řídit RC model a tady jsem s různýni přestávkami dosud.Před 8 lety po získání loveckého lístku je ze mně jěště myslivec
což je záliba zděděná po mém otci a vlastně jsem převzal štafetu.
Milan
Milanhb3

PředchozíDalší

Zpět na Nezařazeno (off topic)