semza píše:Takže trošku jinak - ve firmě zastávám pozici, která je přímo podřízená jednateli firmy a pode mnou jsou všichni zaměstnanci, kterých je v současné době skoro 20. Plánuji výrobu, řeším materiál, zaměstnace, zákazníky, dodavatele. Pracuji každý den cca 10-12 hodin denně, občas sobota a neděle, telefony, stres. Myslím, že nejsem tento typ zaměstnance, který popisujete. Máte pravdu, jsem stále zaměstnancem, ale zaměstnancem, který má téměř stejnou zodpovědnost, jako majitel firmy. Takže starost o e-shop je pro mě opravdu práce navíc.
Z Vašich názorů vyplývá, že jste se vším hned hotov, Vaše názory jsou jednostranné a neadekvátní. Není to jen v tomto vlákně, ale v téměř všech. Ze stejného důvodu jako kolega Medvídek se s Vámi nebudu dále bavit a živit Vás svými názory, které stejně neuznáváte. Je to pro mě jen ztráta času, který využiju daleko konstruktivněji, než dohadováním s Vámi...
Já Vám Váš mylný názor nebudu vyvracet. Je to Vaše svobodné rozhodnutí. Chápu, že jsem se dotknul Vašeho ega. Ačkoliv se Vám může zdát, že v podstatě firmu řídíte, Vaše zodpovědnost končí branami podniku a v případě boty z Vaší strany to bude mít pro Vás za následek maximálně vyhazov. Majitel firmy však má na bedrech mnohem víc než vy a Vaše chyba pro něj může být fatální.