My modelári a naše polovičky :)

Co se nikam nevešlo, neni pro to téma apod.

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Příspěvekod Andrej » stř 16 pro, 2009 5:38 pm

Najskor to bolo v pohode , pretoze si pustame vlaciky u rodicov na dome ale ked som dotiahol domov 2 ks plachetnic 1x2m zacala sa podozrivo pytat ............
tak som jej povedal ze sa zbavim zopar masin nech nema keci... :D aspon sa bude zasa tesit niekto iny z vlacikov...
Aby ste ma pochopili ja nie som az tak vasnivy vlacikar , mam len 6 masin a zopar vagonov a kolajisko na osbd doske v pivnici
Andrej

Příspěvekod vonBahnhof » čtv 24 pro, 2009 8:19 pm

Vážení přátelé,
tak má žena dosáhla kategorie nejvyšší. Nejenže mi naježila modrýho bleskovce brejlovce, ale samostatně bezchybně zvolila správně verzi (i když Blonski se jí prý líbil vic!) a kauf přede mnou tři týdny profesionálně zatloukala (a já si navíc nevědomky brejlovce nosil 4 hodiny po městě v tašce pod rohlíkama:-) ) Pánové, ty holky nás mají přečtený, nepodceňovat! hezké Vánoc a Všem přeju podobné překvapení!
HO Lenz digital, IV./V. epocha, ČD, DB
http://von-bahnhof.rajce.net
vonBahnhof

Příspěvekod Radek Strnad » stř 17 úno, 2010 5:20 pm

Zásadní argumenty:modelařím tedy nechlastám(moc),nehraju karty o prachy,nervu výplatu do automatu-na to mi nezbývají peníze.Nechodím do bordelu-tam si chvíli užiju a je po penězích a kromě krátké chvíle rozkoše z toho nic nemám(pokud si nepřinesu nějakého sifla nebo něco horšího),zatímco s modelem si můžu jezdit až do zblbnutí a vlastně zadarmo(kupuju ho přeci jen jednou a pak už jen jezdíním nebo čumím do vitríny).Takže jsem vlastně pohodovej chlap,co se drží doma(krom burz v ČR a SRN,akcí Tillig klubu,OSTT,AKTT,KŽC,KŽM,Všestar atd.),a vůbec,kde bys sehnala lepšího.A potom můžete pánové od své drahé polovičky vyježit,tak jako já např.ústřednu od Lenze i s ovladačem a trafem.Trochu jsem na to přispěl-pravda.A radši jsem si pro to dojel sám,stálo to dost,tak pro jistotu-není třeba zbytečně riskovat.
KYKLOP68
Radek Strnad

Příspěvekod Lubomír Dudek » čtv 18 úno, 2010 7:57 am

Kluci hlavně pozor na sousedovic Toníčka,ten jak je známo žádný koníček nemá,zato se manželkám velice rád hrabe v popelníčku. :lol: :lol: :lol:
Kdepak,neni nad tolerantní polovičku.Když je žena jak má být,podpoří partnerovo koníček i kdyby sbíral šišky,ale pokud je ženská s prominutim píča,má chlap v její moci nárok na to sbírat tak akorát bankovky,co ještě platěj a hlavně ať jich má co nejvíc a sbírá je pro ní.
Já už mám po pětiletém boji konečně ženu a ne píču,tak sem z duše rád,že se koníčkum můžu věnovat na plno a že mě někdo podporuje a pochválí,když vidí sebemenší výsledek. :wink:

Sláva opravdovým ženám
Přeběhlík k N scale II epocha druhá válka DRG/DRB
Lubomír Dudek

Příspěvekod A2C » čtv 18 úno, 2010 10:38 am

kluci tak to vám skutočne závidím, snáď aj ja nájdem podobnú manželku ktorá bude mať pre toto pochopenie a ešte ideálnejšie keby sa tomu tiež venovala :-)
ČSD ep.IIb + III-IVa + ŽSR. H0, H0e
Z21, Profi-Boss, Multimouse
A2C

Příspěvekod juroH0 » čtv 18 úno, 2010 10:47 am

Hoc mám 17 musím uznať, že som na žiadnu ženu nenarazil, furt sa z toho vykľula ta ....
http:/ /www.kolejiste-zdar.wz.cz/web/videa/bajecnysvet.html
(medzera)
H0(e), DCC, epocha II-III
7", 1:4
juroH0

Příspěvekod milan ferdián » čtv 18 úno, 2010 1:22 pm

A2C píše:kluci tak to vám skutočne závidím, snáď aj ja nájdem podobnú manželku ktorá bude mať pre toto pochopenie a ešte ideálnejšie keby sa tomu tiež venovala :-)

Stačí když bude mít pochopení a toleranci,ale pamatuj něco za něco.. :D
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod Petr Zatrepalek » čtv 18 úno, 2010 1:40 pm

Lubomír Dudek píše:Kluci hlavně pozor na sousedovic Toníčka,ten jak je známo žádný koníček nemá,zato se manželkám velice rád hrabe v popelníčku. :lol: :lol: :lol:
Kdepak,neni nad tolerantní polovičku.Když je žena jak má být,podpoří partnerovo koníček i kdyby sbíral šišky,ale pokud je ženská s prominutim píča,má chlap v její moci nárok na to sbírat tak akorát bankovky,co ještě platěj a hlavně ať jich má co nejvíc a sbírá je pro ní.
Já už mám po pětiletém boji konečně ženu a ne píču,tak sem z duše rád,že se koníčkum můžu věnovat na plno a že mě někdo podporuje a pochválí,když vidí sebemenší výsledek. :wink:

Sláva opravdovým ženám

Zlata slova!!
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

Příspěvekod vape777 » čtv 18 úno, 2010 2:09 pm

V Indii (podľa svojho náboženstva) veria, že ak muž nežije usporiadaným
a asketickým životom, bude v budúcom živote ženou.

Buďme preto k ženám tolerantní,
sú to vlastne normálni chlapi vo výkone trestu...
vape777

Příspěvekod caruso82 » čtv 18 úno, 2010 8:55 pm

lubomir: to si teda krasne napisal chlape :)
caruso82

Příspěvekod Lubomír Dudek » pát 19 úno, 2010 9:48 am

Děkuji
tak to cítí chlívák Lubomír :wink:
Přeběhlík k N scale II epocha druhá válka DRG/DRB
Lubomír Dudek

Příspěvekod radula63 » pát 19 úno, 2010 3:34 pm

Luboši - napsal jsi to tzv. "jak huba narostla" :lol: ,ale dosti pravdivě. :!:

Modelům ZDAR a hlavně i DÍKY :!: našim drahým a tolerantním polovičkám.
Raďula63
MPK - moduly plzeňského kraje
KŽM Praha 3
Psi štěkají, karavana jede dál
radula63

Příspěvekod Papa.smurf » pát 19 úno, 2010 7:54 pm

Nádherné téma. Trošku později, ale prostě sem neodolal. Co si budem nalhávat - manžlekám se přiznává maximálně tak 1/4 investic do modelů a do stavby. Musíme jinak by náhle ovdověly vlastní rukou. Jediné co mě ale těší je to až bude někdy (když já už nebudu) prodávat sbírku a kolejiště, asi bude vééééééééélice mile překvapena :lol:
Papa.smurf

Příspěvekod Martin HO » pát 19 úno, 2010 8:32 pm

............ jak jí nějaký překupník vožulí !
Martin HO

Příspěvekod JM » sob 20 úno, 2010 9:52 am

Martin HO píše:............ jak jí nějaký překupník vožulí !

Tak to je drsný :lol: :lol: ale bohužel hodně pravděpodobný, když jim budeme i nadále o ceně lhát :lol: ale ono už nám to potom může bejt jedno :?
JM

PředchozíDalší

Zpět na Nezařazeno (off topic)